Spisak proizvoda po brendu Barnängen

Caring krem za tuširanje 400ml

Cena 827,99 RSD
Dostupnost: 13 Na stanju

Inspirišite se prirodom i tradicijom Švedske. Osnovan 1868. godine, Barnängen je čuven po svojim čvrstim sapunima čija je formula poslužila kao osnova za Cold kremu koja pruža koži svu potrebnu zaštitu. Doživite Caring kremu za tuširanje. Ovseno mleko, omiljeno u Švedskoj, i 5% zaštitne Cold kreme u formuli koja će razmaziti normalnu do suvu kožu neodoljivom negom.

Caring losion za telo 400ml

Standardna cena 1.175,99 RSD Cena 999,59 RSD
Dostupnost: 8 Na stanju

Inspirišite se prirodom i tradicijom Švedske. Osnovan 1868. godine, Barnängen je čuven po svojim čvrstim sapunima čija je formula poslužila kao osnova za našu Cold kremu koja pruža koži svu potrebnu zaštitu. Doživite Caring losion za telo. Ovseno mleko, omiljeno u Švedskoj, i 5% zaštitne Cold kreme u formuli koja hidrira normalnu do suvu kožu čineći je predivno glatkom.

Midsommar Glow gel za tuširanje i kupanje 400ml

Cena 827,99 RSD
Dostupnost: Nije dostupno

Inspirišite se prirodom i tradicijom Švedske. Osnovan 1868. godine, Barnängen je čuven po svojim čvrstim sapunima čija je formula poslužila kao inspiracija za naš Moisture Serum, koji pruža koži svu potrebnu zaštitu. Doživite Midsommar Glow gel za tuširanje i kupanje. Prepustite se mirisima nordijskog leta.

Dermatološki testirano.

Nutritive krem za tuširanje 400ml

Cena 827,99 RSD
Dostupnost: 9 Na stanju

Inspirišite se prirodom i tradicijom Švedske. Osnovan 1868. godine, Barnängen je čuven po svojim čvrstim sapunima čija je formula poslužila kao osnova za našu Cold kremu koja pruža koži svu potrebnu zaštitu. Doživite Nutritive kremu za tuširanje. Moroška ili močvarska jagoda, omiljeno divlje voće Laponije, i 7% zaštitne Cold kreme u formuli koja hrani suvu do vrlo suvu kožu bogatom negom. 

Nutritive losion za telo 400ml

Standardna cena 1.175,99 RSD Cena 999,59 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Hrani, ojačava i štiti kožu i njen izgled. Inspirišite se prirodom i tradicijom Švedske. Osnovan 1868. godine, Barnängen je čuven po svojim čvrstim sapunima čija je formula poslužila kao osnova za našu Cold kremu koja pruža koži svu potrebnu zaštitu. Doživite Nutritive losion za telo. Moroška ili močvarska jagoda, omiljeno divlje voće Laponije, i 7% zaštitne Cold kreme u formuli koja hrani suvu do vrlo suvu kožu bogatom negom. 

Sauna Relax gel za tuširanje i kupanje 400ml

Cena 827,99 RSD
Dostupnost: Nije dostupno

Ostavite brige po strani s našim opuštajućim Sauna Relax gelom za tuširanje i kupanje. Rezultat: Nadahnut skandinavskim ritualom, saunom, on čisti i omekšava kožu.Zahvaljujući formuli obogaćenoj aromatskim uljima, on stvara trenutak potpunog opuštanja i oslobođenja od stresa. Duša se čisti, a koža osvežava i zaštićuje. Za vrhunski osećaj zdravlja.

Sensitive krem za tuširanje 400ml

Cena 827,99 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Nega i zaštita osetljive kože. Inspirišite se prirodom I tradicijom Švedske. Osnovan 1868. godine, Bernangen je čuven po svojim čvrstim sapunima čija je formula poslužila kao osnova za Cold kremu koja pruža koži svu potrebnu zaštitu. Doživite Sensitive creme za tuširanje. Zova, poznati cvet Severa i 5% zaštitne Cold kreme u formuli koja pruža osetljivoj koži delikatnu negu. 

Proizvod dodat za upoređivanje