Delovanje:
Kada mališanima izrastu svi mlečni zubi, to je obično znak da im je potrebna malo veća, ali još uvek dovoljno mala četkica sa izuzetno mekanim i gustim vlaknima. Curaprox Kids četkice imaju malu glavu koja doseže do teže dostupnih mesta u ustima. Više od 5.000 ultra mekanih Curen® vlakana je pričvršćeno za glavu četkice kako bi omogućilo nežno i efikasno čišćenje zuba, čak i na ivici između zuba i desni, gde plak izaziva najviše problema.

 

Curaprox Kids četkice namenjene su mališanima uzrasta od 4 do 12 godina. Osmougaona drška omogućava jednostavnije držanje i pomaže pri čišćenju pod pravim uglom. Curaprox Kids četkica za zube ima: - malu glava koja dopire i do teže dostupnih mesta - 5.000 izuzetno mekih Curen® vlakana prečnika 0,08 mm - osmougaona drška za držanje i četkanje

 

Način upotrebe:
Vlakna četkice za zube postavite pola na desni, pola na zube, kratkim kružnim pokretima četkajte upotrebljavajući minimalni pritisak. Kod četkanja je važan odgovarajući pritisak, ukoliko se vlakna počnu prejako širiti, to je znak da četkate prejakim pritiskom.

 

Sastav:
BEZ ŠTETNIH SUPSTANCI KAO ŠTO SU BISFENOL A (BPA), FTALATI ILI AZO BOJE.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 1 komad

005680012520

Pregled

Napišite vaš komentar

Kids Ultra Soft četkica za zube (plava)

Curaprox Kids četkice imaju malu glavu četkice sa više od 5.000 vlakana koja doseže do teže dostupnih mesta u ustima. Namenjene su mališanima uzrasta od 4 do 12 godina.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje