Aktivni filteri

Cicaplast Baume B5+ SPF50 40ml

Cena 1.490,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Kompletna formula za zaštitu, negu i obnovu barijerne funkcije kože. Prijatna tekstura, laka za nanošenje, nemasna, nelepljiva i ne ostavlja bele tragove. Testirana na tetoviranoj koži i na iritiranoj koži nakon procedure. La Roche-Posay Cicaplast balzam sa zaštnitnim faktorom SPF50+ sprečava stvaranje crvenila, tamnih i smeđih fleka od ožiljaka i tetovaža, a ujedno smanjuje svrab.

1st Scented Water (toaletna voda) 50ml

Cena 1.690,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Uriage 1st Scented Water je mirisna voda delikatnog i blagog mirisa, namenjena za bebe starosti od 3 meseca pa naviše, kao i za decu. Hipoalergenski i bez alkohola, ova mirisna voda je obogaćena omekšavajućom i hidratantnom Uriage termalnom vodom, što je čini odlično nežnom za krhku kožu bebe. Koristite je na bebinoj kosi, vratu ili odeći, kako biste istinski istakli mekoću i nežnost ovog delikatnog mirisa.

Bio Organic Crème change 75ml

Cena 2.390,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Mustela Bio Organic krema za pelensku regiju štiti i oporavlja kožu bebe od rođenja nadalje. Sadrži organsku aloe veru, organsko suncokretovo ulje, cink oksid i organsko maslinovo ulje dobijeno hladnim ceđenjem maslina iz organskog uzgoja sa juga Francuske. Bogato Omega 6 i 9 masnim keselinama.

Lipikar Baume AP+M (Eco tube) 200ml

Cena 2.490,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Lipikar Baume AP+M pomaže vraćanju ravnoteže mikrobioma kože. Trenutno smiruje kožu i deluje protiv svraba. Sa negovom efikasnišću protiv vraćanja simptoma, pogoršanja stanja kože su ređa. Hrani kožu i pomaže u obnavljanju njene barijere. Formulisano za bebe, decu, odrasle sa vrlo suvom kožom sklonoj ekcemima ili alergijama.

Proizvod dodat za upoređivanje