Delovanje:
Chicco multifunkcionalno sredstvo za dezinfekciju dolazi u pakovanju od 1000ml i može se koristiti od rođenja deteta.

 

Način upotrebe:
Voće i povrće: razblažite 2 kapi dezinfekcionog sredstva sa litrom vode. Potopite voće i povrće u rastvor na 30 minuta. Temeljno ih isperite vodom. Ostali predmeti: razblažite 1 kapu dezinfekcionog sredstva sa litrom vode. Potopite igračke, cucle, bočice za hranjenje, posuđe u rastvor na 60 minuta. Dobro isprati vodom. Tečnost držati van domašaja dece.

 

Sastav:
DIDECYL DIMETHYLAMMONIUM CHLORIDE G 1,250, BERGAMOT OIL G 0,500, PEG 40 HYDROGENATED CASTOR OIL G 2,500, PURIFIED WATER QS G 100.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 1000ml

005680013697

Pregled

Napišite vaš komentar

Multifunkcionalno sredstvo za dezinfekciju 1000ml

Chicco tečnost za sterilizaciju dezinfikuje visokom snagom i efikasna je u borbi protiv svih vrsta bakterija, gljiva i virusa. Idealna je za dezinfikovanje svih proizvoda koji dolaze u kontaktu sa bebom, i metalnih i plastičnih, uključujući flašice, cucle, laže, igračke, tanjiriće, pribora za jelo.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje