• Novo
    Eau Thermale Avène Xeracalm Nutrition Crème de Douche 500ml | apothecary.rs
    Eau Thermale Avène Xeracalm Nutrition Crème de Douche 500ml | apothecary.rs

Delovanje:
Uz formulu koja sadrži 99% sastojaka prirodnog porekla, ova krema za tuširanje je obogaćena hidratantnim i hranljivim sastojcima koji umiruju osećaj zatezanja. Kremaste teksture bez sapuna, sa neutralnim pH za kožu i diskretnog mirisa, pruža koži osećaj prijatnosti, a njeno korišćenje predstavlja pravo zadovoljstvo. Peni se prilikom nanošenja i ne izaziva peckanje na očima ili na spoljašnjim intimnim područjima. Pogodno za odojčad od prvog meseca, decu i odrasle osobe.

 

Način upotrebe:
Svakodnevno naneti na vlažnu kožu, nasapunjati, temeljno isprati i osušiti nežnim tapkanjem.

 

Sastav:
AVENE THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA), GLYCERIN, WATER (AQUA), COCO-GLUCOSIDE, SODIUM COCOYL GLUTAMATE, ALGIN, CITRIC ACID, FRAGRANCE (PARFUM), GLYCERYL OLEATE, GLYCOL DISTEARATE, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL (HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL), HYDROGENATED VEGETABLE GLYCERIDES CITRATE, NIACINAMIDE, SILYBUM MARIANUM SEED OIL, SODIUM BENZOATE, TOCOPHEROL, XANTHAN GUM.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 500ml

005680014750

Pregled

Napišite vaš komentar

Xeracalm Nutrition Crème de Douche 500ml

Eau Thermale Avène Xeracalm Nutrition krema za kupanje čisti i hidrira suvu do vrlo suvu osetljivu kožu cele porodice u jednom koraku.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje