• Ovaj proizvod trenutno nije dostupan
    Biotherm Bath Therapy Invigorating gel za tuširanje 400ml

Delovanje:
Ružičasta učvršćujuća i hranljiva tekstura koja se utapa u kožu sa svežim osećajem za zdrav sjaj. Savršeno pogodan za sve tipove kože, uključujući osetljivu kožu.

 

Način upotrebe:
Prozirni gel koji se transformiše u bogatu penu. Koža ostaje svetlija i zaglađena. Koristiti za tuširanje i pranje tela.

 

 

Sastav: Biotherm proizvodi ne sadrže parabene, alergene na mirise i obogaćeni su Life Plankton™, čistim ekstraktom termalnog planktona koji sadrži 35 hranljivih sastojaka, proteina, vitamina, aminokiselina, glucida, lipida i elemenata u tragovima koji pomažu i koji su neophodni u oživljavanju vitalnih funkcija kože.

 

Aqua, sodium laureth sulfate, glycerin, isobutane, coco-betaine, butane, peg-60 hydrogenated castor oil, propane, ppg-5-ceteth-20, polysorbate 20, sodium benzoate, sodium chloride, polyquaternium-10, salicylic acid, linalool, limonene, citral, zingiber officinale root extract, sodium acetate, isopropyl alcohol, pentylene glycol, mentha piperita extract, vitreoscilla ferment, sodium hydroxide, citric acid, parfum.

 

Pakovanje: 400ml

005680010655

Pregled

Napišite vaš komentar

Bath Therapy Invigorating gel za tuširanje 400ml

Otkrijte iskustvo obnavljanja i Biotherm moć isceljenja. Posvećen trenutak senzualnosti, koji će transformisati vašu kožu. Prepustite se iskušenju Biotherm gela za tuširanje koji pročišćava, vlaži i omekšava kožu. Ovaj gel podržava prirodnu ravnotežu i ostavlja tanak, zaštitni sloj filma na koži.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje