Delovanje:

Biotherm Oil Therapy ulje za tuširanje je vrhunsko uživanje za sve koji žele da omekšaju, umire i dodaju dodir senzualnosti svojoj suvoj koži. Ono što je jedinstveno u vezi s njim je da se ova jedinstvena formula pretvara iz glatkog ulja u meku penu koja nežno čisti kožu. Delikatni svež miris je jedinstvena mešavina nota kajsije i breskve koja će ostaviti da vaša koža divno miriše. Uz netaknutu formulu i novi dizajn, možete da uživate u čistoj, mekoj koži uz obnavljajuće ulje za tuširanje.

 

Ključni sastojci predstavljaju kombinaciju tri dragocena ulja, uključujući ulje mošusne ruže, ulje cveća strasti i ulje kajsije, koje pružaju najdelikatniju i najdragoceniju negu vaše kože tela.

 

Nakon 4 nedelje žene se slažu¹:

- da je koža tela nežno očišćena: 95%

- da je koža tela mekana: 92%

- da koža tela izgleda glatko: 92%

- da je koža tela gipka 89%

 

¹Samoprocena na 60 žena nakon 4 nedelje primene proizvoda.

Izvor: Biotherm.

 

Jedinstvena formula omekšava i umiruje suvu kožu, ostavljajući je podatnom, glatkom i delikatno mirisnom. Biotherm ostaje veran svojim Blue obavezama sa delimično (28.9%) recikliranom plastičnom ambalažom i 93% biorazgradivim sastojkom.

 

Od 1962. godine Biotherm nudi rešenja za negu kože koja se zasnivaju na bio-nauci. Svi Biotherm proizvodi za negu kože su prožeti ekskluzivnim Biotherm Life Plankton™, najjedinstvenijim sastojkom za regeneraciju kože i klinički je dokazano da pružaju transformativne i senzorne tretmane za negu kože koji pomažu u zaštiti i popravljanju kože od svakodnevnih urbanih agresora. Svi Biotherm proizvodi su prožeti probiotičkim ekstraktima Life Plankton™ za pružanje intenzivne regenerativne hidratacije. Biotherm proizvodi ne sadrže parabene, alergene mirisa i obogaćeni su Life Plankton™, čistim ekstraktom termalnog planktona koji sadrži 35 hranljivih sastojaka, proteina, vitamina, aminokiselina, glucida, lipida i elemenata u tragovima koji pomažu u oživljavanju vitalnih funkcija kože i koji su neophodni na njeno zdravlje.

 

Način upotrebe:
Biotherm Oil Therapy ulje za tuširanje je pogodno za svakodnevnu upotrebu. Da biste koristili ulje za tuširanje, navlažite kožu vodom i nanesite malu količinu proizvoda na ruke. Nežno umasirajte proizvod na kožu tela kružnim pokretima da stvorite penu, a zatim temeljno isperite vodom.

 

Sastav:
AQUA / WATER, SODIUM LAURETH SULFATE, GLYCERIN, COCO-BETAINE, LAURETH-11 CARBOXYLIC ACID, SODIUM CHLORIDE, PEG-60 HYDROGENATED CASTOR OIL, PARFUM / FRAGRANCE, DISODIUM LAURETH SULFOSUCCINATE, PROPYLENE GLYCOL, PEG-55 PROPYLENE GLYCOL OLEATE, PPG-5-CETETH-20, SODIUM BENZOATE, SALICYLIC ACID, LIMONENE, POLYQUATERNIUM-7, BENZYL SALICYLATE, LINALOOL, PRUNUS ARMENIACA KERNEL OIL / APRICOT KERNEL OIL, PASSIFLORA INCARNATA SEED OIL, ROSA CANINA FRUIT OIL, BENZYL ALCOHOL, CI 19140 / YELLOW 5, CI 14700 / RED 4, VITREOSCILLA FERMENT, PROPYL GALLATE, CITRIC ACID, SODIUM HYDROXIDE.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 200ml

005680014378

Pregled

Napišite vaš komentar

Oil Therapy Huile De Douche 200ml

Hranjivo ulje za tuširanje za suvu kožu. Svojom sposobnošću da se transformiše u meku penu, ulje za tuširanje Biotherm Oil Therapy ima jedinstvenu teksturu koja nežno peni kožu. Miris je delikatna kombinacija nota kajsije i breskve, koja iskustvu dodaje prijatnu i osvežavajuću aromu.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje