Delovanje:
Nivea Creme Protect gel za tuširanje neguje vašu kožu i čini je glatkom, hidriranom i zdravom. Formulacija je obogaćena sa vitaminom C i E, dragocenim uljima i dekspantenolom. Podnošljivost proizvoda za kožu je dermatološki odobrena.

 

99% biorazgradiva i pH neutralna formulacija ne sadrži mikroplastiku, kao ni sapun. 100% klimatski neutralizovan proizvod, u ambalaži koja je 97% reciklirana¹.

 

Sa više od 130 godina iskustva, Nivea je jedan od lidera u globalnoj industriji nege kože. Stručnjaci brenda Nivea intenzivno rade na stvaranju visokokvalitetnih, dermatološki odobrenih proizvoda koji odgovaraju različitim tipovima kože i svim potrebama kože.

 

¹Osim poklopca i etikete.

Izvor: Nivea.

 

Način upotrebe:
Nanesite na vlažnu kožu tela i blago umasirajte. Potom isperite vodom. Gel za tuširanje namenjen je za svakodnevnu upotrebu. Samo za spoljašnju upotrebu.

 

Sastav:
AQUA, SODIUM LAURETH SULFATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, COCO-GLUCOSIDE, SODIUM MYRETH SULFATE, PANTHENOL, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL, VITIS VINIFERA SEED OIL, SODIUM ASCORBYL PHOSPHATE, TOCOPHEROL, GLYCERIN, GLYCOL DISTEARATE, SODIUM CHLORIDE, HYDROGENATED CASTOR OIL, CITRIC ACID, PANTOLACTONE, BENZOIC ACID, SODIUM BENZOATE, PARFUM

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 250ml

005680014423

Pregled

Napišite vaš komentar

Creme Protect 250ml

Nivea Creme Protect gel gel za tuširanje sa dekspantenolom, vitaminom C i E, trenutno umiruje kožu tela, sprečava isušivanje kože. Obogaćen je dragocenim uljima. Održava pH ravnotežu kože tela. Za trenutni osećaj glatke i zdrave kože.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje