• Novo
    Guerlain Terracotta Concealer (0.5N Neutral) 11.5ml | apothecary.rs
    Guerlain Terracotta Concealer (0.5N Neutral) 11.5ml | apothecary.rs

Delovanje:
Guerlain Terracotta Concealer korektor nudi izuzetnu pokrivenost koja se lako gradi, za besprekoran rezultat. Posebno udobna, meka i senzorna tekstura obezbeđuje 24-časovnu hidrataciju² i 24-časovno optimalno nošenje³ zahvaljujući tehnologiji bez prenosa. Sa inovativnom, dugotrajnom formulom prirodnog porekla, Terracotta Concealer korektor predstavlja suštinski novi korak lepote za ispravljanje nesavršenosti, osvetljavanje zatamnjenih područja, zamagljivanje tamnih krugova i otkrivanje blistave svežine, kao da se vraćate sa bekstva na otvorenom. Formula koja sadrži samo ono što je neophodno za davanje prirodnog sjaja koži.

 

„Za dodatnu korekciju boje, usaglasila sam pravu količinu obojenih pigmenata: nagoveštaj ružičaste u svetlijim nijansama za ispravljanje tamnih krugova; dodir breskve u srednjim tonovima za osvetljavanje zasjenjenih područja; i malo žute u tamnijim nijansama da ublaži ljubičaste podočnjake“, ističe Violet Serat (Violette Serrat), kreativni direktor šminke kuće Guerlain.

 

Ultra-meki aplikator, koji daje pravu količinu proizvoda, omogućava beskrajno pokrivanje koje se može izgraditi. Precizno ispravlja nesavršenosti i osvetljava područje oko očiju. Bočica Terracotta Concealer inspirisana je estetskim kodovima linije Terracotta.

 

¹Zasnovano na standardu ISO 16128. Preostalih 5% doprinosi integritetu i senzornosti proizvoda.

²Instrumentalni test na 33 žene.

³Instrumentalni test i klinička evaluacija na 25 žena.

Izvor: Guerlain.

 

Guerlain (Gerlen) je francuska luksuzna kuća za parfeme, kozmetiku, šminku i negu kože koja je među najstarijima na svetu. Mnoge tradicionalne Guerlain mirise karakteriše zajednički mirisni akord poznat kao "Guerlinade". Kuću je osnovao u Parizu 1828. godine parfimer Pjer Fransoa Paskal Gerlen (Pierre-François Pascal Guerlain). Kuću je vodila porodica Guerlain od svog osnivanja 1828. do 1994. godine, kada ga je kupila francuska multinacionalna luksuzna kompanija LVMH Moët Hennessy Louis Vuitton.

 

Violet Serat je ostavila trag u industriji, stekavši priznanje u Sjedinjenim Američkim Državama kao Francuskinja, u roku od samo nekoliko meseci nakon što se 2015. godine preselila tamo iz hira. Od tada je privukla veliki broj pratilaca na društvenim mrežama, naime još tada oko 400 hiljada pratilaca na Instagramu, kao i na svom YouTube kanalu gde je delila preporuke za šminkanje i fotografije lepote. Tokom svoje karijere radila je u La Meru i Dioru kao dizajner šminke, kao i u kući Estée Lauder, gde je sa samo 33 godine bila na mestu globalnog direktora lepote. U međuvremenu, njen portfolio je ispunjen hiljadama slika iz saradnje s renomiranim časopisima, uključujući Vogue, Harper's Bazaar, V Magazine, T Magazine, Dazed, Teen Vogue i Elle. Violet Serat je 2021. godine nasledila Olivijea Ešodemesona (Olivier Echaudemaison), koji je proveo 21 godinu u kući Guerlain, gde sada stvara naredno poglavlje u Gerlenovoj istoriji na poziciji direktorke za šminku.

 

Način upotrebe:
Za Terracotta korektor se preporučuju dva načina nanošenja:

 

Tap & Zone: Ciljana tehnika nanošenja pomoću vrha prsta. Utapkajte teksturu na kožu pomoću aplikatora. Fokusirajte se isključivo na područja koja zahtevaju korekciju, a zatim tapkajte proizvod vrhom prsta dok ne dobijete ujednačen rezultat.

 

Tap & Stretch: Tehnika nanošenja korektora na celo lice, korišćenjem četke za podlogu (proizvod se prodaje zasebno). Nanesite teksturu na kožu, stavljajući proizvod ugrađenim aplikatorom: počevši od unutrašnjeg ugla oka, pomerajući se do spoljašnjeg ugla i naviše prema slepoočnici, od strane nosa nagore prema obrazu i od sredina čela koja se stapa ka spolja. Zatim tapkajte četkom i izblendajte prema spolja za prirodnu, besprekornu završnicu.

 

Sastav:
AQUA (WATER), C9-12 ALKANE, PROPANEDIOL, UNDECANE, GLYCERIN, POLYGLYCERYL-6 POLYRICINOLEATE, DICAPRYLYL ETHER, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, PENTYLENE GLYCOL, POLYGLYCERYL-10 DECAISOSTEARATE, TRIDECANE, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, POLYGLYCERYL-2 ISOSTEARATE, SILICA, SODIUM MYRISTOYL GLUTAMATE, SODIUM CHLORIDE, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, PROPYLENE CARBONATE, PARFUM (FRAGRANCE), LECITHIN, HYDROXYACETOPHENONE, SODIUM BENZOATE, CAPRYLIC / CAPRIC TRIGLYCERIDE, POLYHYDROXYSTEARIC ACID, ALUMINUM HYDROXIDE, TOCOPHEROL, ISOSTEARIC ACID, POLYGLYCERYL-3 POLYRICINOLEATE, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, PHENETHYL ALCOHOL, SODIUM CARRAGEENAN, CITRIC ACID, JANIA RUBENS EXTRACT, MICA, [+/- CI 77491, CI 77492, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), CI 77163 (BISMUTH OXYCHLORIDE)].

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 11.5ml

005680014842

Pregled

Napišite vaš komentar

Terracotta Concealer (0.5N Neutral) 11.5ml

Guerlain Terracotta Concealer korektor predstavlja savršenstvo tečnosti i lakoću pudera. Oslanjajući se na svoju naučnu ekspertizu i duboko poznavanje pudera i pigmenata, Guerlain je kreirao novi korektor koji spaja dugotrajnu moć tečnog korektora sa zamućenim sjajem pudera za korekciju, koji uključuje 95% sastojaka prirodnog porekla¹.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje