Delovanje:
Napravljena od ekskluzivne mešavine ekstrakata Grand Rose, ova popustljiva krema vidno revitalizuje kožu vlagom, čvrstoćom i punašnošću. Njena jedinstvena tekstura stvara senzualno putovanje dok se transformiše - od guste hidratantne kreme, preko tankog losiona sličnog serumu, do debelog sloja koji vlaži kožu. Bore i fine linije izgledaju smanjeno za mlađu, glatku kožu koja je svetlija, blistava, zategnuta i ujednačenija. Poboljšava se obnavljanje ćelija na površini kože i štiti barijera vlage kože.

 

Način primene:
Koristite svakodnevno, ujutru ili noću. Nanesite ravnomerni sloj na čistu i suvu kožu. Po nanošenju, krema ima gustu teksturu i oseća se kremasto, bogato i hranljivo. Kako se krema meša, njena tekstura se pretvara u tanak losion sličan serumu koji deluje sveže i hranjivo jer se lako upija u kožu. Kako se krema upija, tekstura se zgušnjava, a koža se oseća ravnomerno, prepuna vlage i svilenkastog, blistavog završetka. Otkriva se rosni, negovani izgled, a koža ne ostaje masna, masna, sjajna i bez pilinga. Pogodno za osetljivu kožu. Testirano pod dermatološkom kontrolom.

 

 

Pakovanje: 60ml

005680010763

Pregled

Napišite vaš komentar

Absolue Revitalizing & Brightening Soft Cream 60ml

Mekana hidratantna krema za lice sa jedinstvenom, transformišućom teksturom koja vidljivo smanjuje fine linije i bore, a kožu podmlađuje čvrstinom, sjajem i 24h hidratacijom. 

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo:

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje