Delovanje:
Njena ekskluzivna visokotehnološka četkica, sastavljena od 2 vrste vlakana, savršeno definiše trepavice - čak i najkraće. Lako se i precizno nanosi, ne stvara grudvice i ne ostavlja tragove ispod očiju. Dugotrajna maskara za besprekorne trepavice. Ne curi i ne ljušti se i brzo se suši. Testirano u oftalmološkim uslovima. Pogodno za osetljive oči i osobe koje nose kontaktna sočiva. Nakon nanošenja, trepavice su duže, uvijene i dobro definisane, bez preopterećenja proizvoda. Iz dana u dan, trepavice su zaštićene, ojačane i podatnije. Pogled je pojačan i trepavice su uvećane.

 

Način upotrebe:
Započnite nanošenjem maskare na gornje trepavice, koristeći četkicu počevši od korena do vrha kako biste premazali svaku trepavicu. Nanesite jedan ili više uzastopnih slojeva da biste postigli željeni intenzitet. Otvorite oko vrhom četkice da nanesete maskaru na trepavice u spoljašnjem uglu oka.

 

Sastav:
WATER / EAU / AQUA, BEESWAX / CIRE D’ABEILLE (CERA ALBA), COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX/CIRE DE CARNAUBA, GLYCERYL MYRISTATE, VP/HEXADECENE COPOLYMER, ACRYLATES COPOLYMER, GLYCERYL STEARATE, ISODECYL NEOPENTANOATE, NYLON-12, PEG-100 STEARATE, BUTYLENE GLYCOL, RICINUS COMMUNIS (CASTOR) SEED OIL, HYDROXYETHYLCELLULOSE, PENTYLENE GLYCOL, PANTHENOL, TRITICUM VULGARE (WHEAT) PROTEIN, ORYZA SATIVA (RICE) BRAN EXTRACT, ISOSTEARYL SEBACATE, TETRASODIUM EDTA, XANTHAN GUM, ETHYLHEXYLGLYCERIN, ARGININE, DISODIUM STEAROYL GLUTAMATE, ALUMINUM HYDROXIDE, PHENOXYETHANOL, MAY CONTAIN [+/- ULTRAMARINES (CI 77007), IRON OXIDES (CI 77491, CI 77492, CI 77499), MICA (CI 77019), TITANIUM DIOXIDE (CI 77891)].

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 7.5ml

005680013123

Pregled

Napišite vaš komentar

Phyto Mascara Ultra Stretch (N°3 Deep Blue) 7.5ml

Za vidljivo duže, zakrivljene, meke i zaštićene trepavice. Sisley Phyto-Mascara Ultra-Stretch maskara trenutno produžava, uvija i razdvaja trepavice. Njena formula štiti, poštuje i jača trepavice iz dana u dan (provitamin B5 i fitoceramidi pirinča).

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje