Delovanje:
Givenchy L'Interdit maskara obogaćena je aktivnim sastojcima sličnim ceramidima i Pro vitaminom B5 koji neguju, zaglađuju, štite i jačaju trepavice tokom vremena. L'Interdit maskara takođe ima četkicu koja je otporna na stvaranje mrlja, dok bogata i kremasta tekstura obezbeđuje rezultat bez grudvica koji traje tokom celog dana. Ova dugotrajna i bestežinska maskara klizi preko trepavica s glatkim, prirodnim efektom, olakšavajući nanošenje, kao i njeno uklanjanje.

 

Klinički rezultati nakon upotrebe proizvoda:

- više volumena trepavica za +177%¹

- više efekta rastrositosti za +75%²

- više uvijenosti za 71%²

- veća dužina za 70%²

 

¹U instrumentalnom testu na 31 subjektu, odmah nakon nanošenja.

²U kliničkom testu na 25 subjekata.

Izvor: Givenchy.

 

Givenchy L'Interdit maskara napravljena je bez parabena, formaldehida, agenasa za oslobađanje formaldehida, ftalata, mineralnog ulja, retinil palmitata, oksibenzona, katrana uglja, hidrohinona, sulfata SLS i SLES, triklokarbana, triklosana, i sadrži manje od 1% procenta sintetičkog mirisa. Takođe je bez glutena, bez okrutnosti i dolazi u ambalaži koja može da se reciklira.

 

Opremljen nasleđem kao inspiracijom i modernošću kao osloncem, Givenchy od prvog dana redefiniše avangardnu eleganciju. Čuveni uspon Ibera de Živanšija (Hubert de Givenchy) do čuvenog kuturijea počeo je 1952. godine, kada je otvorio vrata svoje istoimene pariske kuće mode. Rođen iz aristokratskih korena, Givenchy je cenio tradiciju i sklonost ka nepoštovanju. Dualnost je bila njegova muza i njegova prva zbirka svedoči o tome. Njegovi „Separables“ su izmislili i ženske odvojene i pokret „casual chic“, najavljujući dolazak novog doba oslobođene elegancije.

 

Sledeće godine usledio je ključni sastanak. To je trenutak kada je Givenchy upoznao Odri Hepbern (Audrey Hepburn), a gde je pao na njen neodoljivi šarm i mladalački duh. Ona je obuhvatila Givenchy jedinstvenu viziju „savršeno nesavršene“ lepote i inspirisala ga da stvori svoj prvi miris, L’Interdit, napravljen specijalno za nju. Prelazak na mirise bio je prirodan korak za Givenchy, koji je smatrao da su njegovi parfemi produžetak njegove mode, elegancije koju je želeo da pruži svojoj odeći. Objavio je L'Interdit za javnost 1957. godine, a dve godine kasnije nastavio je sa svojim prvim muškim mirisima.

 

Godine 1989. Givenchy je nastavio svoj holistički pristup stilu i identitetu, debitujući i linije za negu kože i šminku. Prvi je rođen iz opsežnog naučnog istraživanja i želje za stvaranjem inovativnih formula koje zadovoljavaju širok spektar potreba za negom kože. Linija šminke je lansirana sa „Le Prisme Visage“, revolucionarnim puderom za lice četiri u jednom koji je ženama dao punu slobodu oblikovanja.

 

Nikolas Dežen (Nicolas Degennes), bivši umetnički direktor za boje i šminku, od tada je nastavio ovaj duh genijalnosti. Inspirisan avangardnom i senzualnom prirodom Givenchy izgleda na pisti, Dežen je 2013. godine predstavio liniju „Couture“, koja se može pohvaliti legendarnim formulama poput „Le Rouge“ karmina i „Teint Couture“ pudera. Koristeći inovativne teksture, smele boje i raskošan dizajn, Nikolas Dežen je podigao nivo šminke u pravi luksuzni dodatak.

 

Danas, Givenchy lepota i mirisi ostaju vrhunska i visoka moda u savremenom stilu, nastavljajući nasleđe koje je počelo pre više od 60 godina. Givenchy je francuska luksuzna modna i parfemska kuća, i deo je grupe LVMH Moët Hennessy Louis Vuitton.

 

Način upotrebe:
Koristeći Givenchy četkicu, nanesite maskaru na trepavice od korena do vrhova. Nanesite samo jedan sloj za prirodni volumen trepavica. Za intenzivniji rezultat, koristite formulu koja se može izgraditi za nanošenje jednog ili više dodatnih slojeva.

 

Sastav:
PRO VITAMIN B5, CERAMIDE-LIKE ACTIVE, AQUA (WATER), CERA ALBA (BEESWAX), ORYZA SATIVA (RICE) BRAN WAX, HYDROGENATED OLIVE OIL STEARYL ESTERS, GLYCERYL STEARATE, ACACIA SENEGAL GUM, BUTYLENE GLYCOL, PALMITIC ACID, STEARIC ACID, VP/EICOSENE COPOLYMER, JOJOBA ESTERS, SYNTHETIC BEESWAX, BISDIGLYCERYL POLYACYLADIPATE-2, AMINOMETHYL PROPANEDIOL, HYDROXYPROPYL STARCH, HYDROXYETHYLCELLULOSE, SILICA, CAPRYLYL GLYCOL, PANTHENOL, HYDROXYACETOPHENONE, CHLORPHENESIN, SODIUM DILAURAMIDOGLUTAMIDE LYSINE, TOCOPHERYL ACETATE, DISODIUM PHOSPHATE, SODIUM PHOSPHATE, POLYSORBATE 60, TOCOPHEROL [+/- CI 77499).

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 8g

005680014973

Pregled

Napišite vaš komentar

L'Interdit Volumizing & Lengthening Mascara (Ultra Black) 8g

Nova ultra-crna maskara čija boja može da se nadograđuje nanošenjem i nudi povećan volumen, kao i vidljivo duže trepavice do 24 sata dugog nošenja. Naglašeni sastojci Givenchy maskare uključuju Pro vitamin B5 koji štiti i jača trepavice tokom vremena, kao i aktivne sastojke slične ceramidima koji neguju i zaglađuju površinu trepavica.

Napišite vaš komentar

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje