Delovanje:
U kombinaciji sa glavnim parfimerom Albertom Morilasom i pod upravom kreativnog direktora kuće, Gucci Bloom je stvoren da se razvija poput njegovog imena, hvatajući bogati miris zdrave bašte ispunjene obiljem cveća. Tuberoza i jasmin se kombinuju sa biljkom Rangoon Creeper (combretum indicum) - jedinstvenim cvetom otkrivenim u južnoj Indiji koji se prvi put koristi u parfimeriji za stvaranje bogatog mirisa koji nosioca prenosi u zamišljenu baštu. Miris je predstavljen u lakiranoj bočici koja podseća na porcelan, u vintage puderastoj ružičastoj nijansi sa aplikacijom Gucci nalepnice.

 

 

Uhvativši duh savremenih, raznolikih i autentičnih žena, Gucci Bloom note prirodne tuberoze i jasmina stvaraju neočekivano bogat, belo-cvetni miris na koži. Puzavica Rangoon, biljka koja menja boju kada cveta, uliva miris puderastom i cvetnom ivicom.

 

Način upotrebe:
Toplina vašeg tela pojačava miris. Nanesite u nabore kolena i laktova za dugotrajniji i jači miris. Nakon nanošenja, izbegavajte trljanje ili brisanje kože jer razgrađuje miris, zbog čega se brže troši. Ako više volite da mirise stavljate na zglobove, obavezno ih ponovo nanesite nakon čestog pranja ruku. Zamenite miris nakon 12 meseci. Parfemi kojima je istekao rok starosti više od godinu dana gube integritet izvornog mirisa.

 

Sastav: Alcohol Denat., Fragrance, Water, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Bht, Linalool, Benzyl Alcohol, Cinnamal, Hydroxycitronellal, Citronellol, Geraniol, Eugenol, Isoeugenol, Farnesol, Benzyl Benzoate, Hexyl Cinnamal, Citral.

 

Pakovanje: 30ml

005680010645

Pregled

Napišite vaš komentar

Bloom Eau de Parfum 30ml

Prvi debitantski miris u potpunosti razvijen pod kreativnom vizijom Alesandra Mikelea, dizajniran da proslavi autentičnost, vitalnost i raznolikost žena kroz cvetanje na prirodan, izražajan i individualan način.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje