Delovanje:
Inspirisani dubinama okeana, majstori parfimeri Anne Flipo i Carlos Benaim proširili su svoju saradnju kroz tehnologiju, zajedno kreirajući toaletnu vodu za muškarce sa obe strane Atlantika.

 

Luna Rossa Ocean je novi muški miris iz Prade, izgrađen na uverenju da sa tehnologijom kao produžetkom čovečanstva, možemo da prevaziđemo svoje granice, da zamislimo izvan mogućnosti i otvorimo nove horizonte. Miris sadrži svetli koktel kvalitativnih citrusa u kombinaciji sa pikantnim duom lavande i žalfije da bi se stvorio čist i svež oreol. Ovo jedinstveno kožno srce izražava efekat druge kože istražujući senzualni akord antilop i šafrana i elegantnu kremastu notu irisa.

 

 

Porodica mirisa: Fougere Leathery Gornje note: Bergamot, ružičasti biber Srednje note: Iris Absolu, žalfija Donje note: Vetiver, mahune tonke

 

Kultna bočica ovog muškog mirisa je lakirana u graduiranom bluzu, referenca na intrigantne refleksije vode upotpunjene prepoznatljivom crvenom linijom Prada, simbolom inovacije.

 

Od 1913. Prada je sinonim za najsavremeniji stil. Njen intelektualni univerzum kombinuje koncept, strukturu i sliku kroz kodove koji prevazilaze trendove. Njena moda prevazilazi proizvode, pretvarajući konceptualnost u univerzum koji je postao merilo za one koji se usuđuju da osporavaju konvencije fokusirane na eksperimentisanje.

 

Način upotrebe:
Nanesite na pulsne tačke kao što su ručni zglob, vrat, dekolte i unutrašnji deo lakta. Naneti po potrebi.

 

Za intenzitet svetlosti: prskajte u oblaku oko glave i ramena, neka miris mirno pada oko vas.

 

Za srednji intenzitet: prskajte u obliku slova i preko tela, počevši od jednog ramena, a završavajući ka drugom ramenu. Ako nosite nakit, to je odlična alternativa prskanju vrata. Za dodatni intenzitet: nanesite parfem direktno na pulsne tačke i/ili glavne tačke (zglob, unutrašnji lakat i donji deo vrata). Ovde će toplota vašeg tela omogućiti mirisu da otkrije svoj puni trag. Slobodno nanesite i na ramena i leđa kako biste pojačali svoj parfemski trag.

 

Ostali saveti za nanošenje: Kosa i dodaci za kosu: mogu se namirisati za nežni mirisni trag. Ukoliko želite da ostvarite efekat oreola, miris nanesite samo na četku. Odeća: namirišite samo unutrašnjost jakne i kaputa ukoliko želite mirisni trag srednjeg intenziteta. Za dodatni intenzitet mirisa idite korak dalje i namirišite bluzu/džemper. Šalovi: za lakši miris, poprskajte šal i omotajte šal oko vrata da nežno prenesete miris na sebe. Kupanje: prsnite parfem na toplu vodu i kupajte se sa uživanjem.

 

Sastav:
Alcohol, Parfum / Fragrance, Aqua / Water / Eau, Limonene, Linalool, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Coumarin, Citronellol, Alpha-Isomethyl Ionone, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Citral, Methyl Anthranilate, Geraniol.

 

Imajte na umu da lista sastojaka u sastavu proizvoda može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Molimo pogledajte pakovanje proizvoda koje dobijete pre upotrebe za najnoviju listu sastojaka.

 

Pakovanje: staklena bočica 100ml

005680010909

Pregled

Napišite vaš komentar

Luna Rossa Ocean Eau de Toilette 100ml

Muška toaletna voda koja spaja osvežavajući bergamot sa senzualnim vetiverom i elegantnim irisom. Dobijene molekularnom destilacijom, note zavisnosti stvaraju izrazito muževan, ali svež miris za muškarce.

Napišite vaš komentar

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje