Delovanje:
Gucci Flora Gorgeous Magnolia miris je poziv da oslobodite svoje fantazije sa samopouzdanjem i deo je kolekcije Gucci Flora Fantasy. Kreacija parfimera Daphne Bugei (Daphné Bugey) i Marie Salamagne kreirana je s neočekivanim, ali komplementarnim notama koje odišu sjajem. Ovaj parfem je predstavljen u lakiranoj bočici sa očaravajućom nijansom ljubičaste boje koja simbolizuje neometanu slobodu. Gučijev kultni uzorak flore sa živopisnim cvetovima krasi bočicu i spoljno pakovanje, odražavajući cvetni miris iznutra.

 

Ključne note su akord devberries, akord magnolije i esencija pačulija.

 

Način upotrebe:
Nanesite na pulsne tačke kao što su ručni zglob, vrat, dekolte i unutrašnji deo lakta. Naneti po potrebi.

 

Za intenzitet svetlosti: prskajte u oblaku oko glave i ramena, neka miris mirno pada oko vas.

 

Za srednji intenzitet: prskajte u obliku slova i preko tela, počevši od jednog ramena, a završavajući ka drugom ramenu. Ako nosite nakit, to je odlična alternativa prskanju vrata.

 

Za dodatni intenzitet: nanesite parfem direktno na pulsne tačke i/ili glavne tačke (zglob, unutrašnji lakat i donji deo vrata). Ovde će toplota vašeg tela omogućiti mirisu da otkrije svoj puni trag. Slobodno nanesite i na ramena i leđa kako biste pojačali svoj parfemski trag.

 

Ostali saveti za nanošenje:

Kosa i dodaci za kosu: mogu se namirisati za nežni mirisni trag. Ukoliko želite da ostvarite efekat oreola, miris nanesite samo na četku.

Odeća: namirišite samo unutrašnjost jakne i kaputa ukoliko želite mirisni trag srednjeg intenziteta.

Za dodatni intenzitet mirisa idite korak dalje i namirišite košulju/džemper.

Šalovi: za lakši miris, poprskajte šal i omotajte šal oko vrata da nežno prenesete miris na sebe.

Kupanje: prsnite parfem na toplu vodu i kupajte se sa uživanjem.

 

Sastav:
ALCOHOL DENAT., PARFUM / FRAGRANCE, PROPYLENE GLYCOL, AQUA / WATER / EAU, BENZYL SALICYLATE, HYDROXYCITRONELLAL, LINALOOL, CITRONELLOL, HEXYL CINNAMAL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, COUMARIN, LIMONENE, BENZYL BENZOATE, GERANIOL, FARNESOL, ISOEUGENOL, BENZYL ALCOHOL.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 30ml

005680014433

Pregled

Napišite vaš komentar

Flora Gorgeous Magnolia Eau de Parfum 30ml

Gucci Flora Gorgeous Magnolia je miris blistave mešavine esencije magnolije, akorda bobica i esencije pačulija.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje