Delovanje:
Dok sunce izlazi i sija nad večnim gradom, Valentino Born in Roma Green Stravaganza vodi vas u smelu avanturu u hladne vrtove Rima, gde možete slobodno da živite i izražavate se. Inspirisan bogatim vrtovima večnog grada, ovaj cvetno-ćilibarni drveni miris otvara vrata ekstravagantnom svetu, kreiranom raskošnom mešavinom akorda lapsang souchong čaja i blistavog apsoluta jasmina, sa zadivljujućim dodirom ekstrakta vanile. Parfemska voda Valentino Born in Roma Green Stravaganza vodi put do ekstravagancije Rima, omogućavajući vam da osetite energiju, oslobodite svoju pravu ličnost i živite preterano, jer postoji mnogo načina da budete vi.

 

Vodeća nota je ćilibar, cvetni parfem za žene rođene u bogatim vrtovima Rima. Ovaj smeli miris otvara se drvenim mirisom listova čaja Lapsang Souchong i meša se sa blistavim apsolutom jasmina i ekstraktom vanile iz održivog izvora za dugotrajan, senzualan miris. Ključne note su akord čaja, jasmin i vanila.

 

 

Bočica parfema odaje počast legendarnom Valentinu Rockstudu. Ovaj oštri piramidalni dizajn, inspirisan rimskom arhitekturom, je potpis kuće Maison Valentino. Deo Valentinove modne ikonografije i simbol Rima gde ulepšava gradska vrata i zidove, Rockstud je transformativni simbol. Oštra bočica mirisa ukrašena klinovima je još modernija zahvaljujući kontrastu crne kože sa živopisnim zelenim ispisom. Kod Valentina, zelena je smela i preterana, strastvena i ekstravagantna.

 

Legendarnu italijansku modnu kuću Valentino karakterišu luksuz, smelost i kult. Više od 50 godina, Valentino je bio kamen temeljac međunarodne modne scene, kreirajući evokativne mirise, modne proizvode za nošenje i prepoznatljive cipele i tašne (pod etiketom Valentino Garavani) sa visokom modom.

 

Način upotrebe:
Nanesite na pulsne tačke kao što su ručni zglob, vrat, dekolte i unutrašnji deo lakta. Naneti po potrebi.

 

Za intenzitet svetlosti: prskajte u oblaku oko glave i ramena, neka miris mirno pada oko vas.

 

Za srednji intenzitet: prskajte u obliku slova "O" i preko tela, počevši od jednog ramena, a završavajući ka drugom ramenu. Ako nosite nakit, to je odlična alternativa prskanju vrata.

 

Za dodatni intenzitet: nanesite miris direktno na pulsne tačke i/ili glavne tačke kao što su zglob, unutrašnji deo lakta i donji deo vrata. Ovde će toplota vašeg tela omogućiti mirisu da otkrije svoj puni trag. Slobodno nanesite i na ramena i leđa kako biste pojačali svoj parfemski trag. Miris takođe možete da stavite i na unutrašni deo kolena, odnosno deo iza samog kolena.

 

Ostali saveti za nanošenje:

Kosa i dodaci za kosu: mogu se namirisati za nežni mirisni trag. Ukoliko želite da ostvarite efekat oreola, miris nanesite samo na četku.

Odeća: namirišite samo unutrašnjost jakne, mantila i kaputa ukoliko želite mirisni trag srednjeg intenziteta. Za dodatni intenzitet mirisa idite korak dalje i namirišite bluzu/košulju/džemper.

Šalovi: za lakši miris, poprskajte šal i omotajte šal oko vrata da nežno prenesete miris na sebe.

Kupanje: prsnite miris na toplu vodu i kupajte se sa uživanjem.

 

Sastav:
ALCOHOL, PARFUM / FRAGRANCE, AQUA / WATER / EAU, LINALOOL, BENZYL SALICYLATE, BENZYL ALCOHOL, HEXYL CINNAMAL, HYDROXYCITRONELLAL, LIMONENE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, GERANIOL, COUMARIN, CITRONELLOL, ANISE ALCOHOL, ISOEUGENOL, CITRAL, FARNESOL, BENZYL BENZOATE, METHYL ANTHRANILATE, CI 61570 / GREEN 5, CI 19140 / YELLOW 5.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 30ml

005680014760

Pregled

Napišite vaš komentar

Donna Born in Roma Green Stravaganza Eau de Parfum 30ml

Cvetno-ćilibarski drveni miris kreiran ekstravagantnom mešavinom senzualnog akorda lapsang souchong čaja i raskošnog apsoluta jasmina. Valentino Born in Roma Green Stravaganza istražuje ekstravaganciju Rima i mnoge živahne načine da budete vi. To je cvetno-ćilibarski parfem koji se otvara prepoznatljivim akordom lapsang souchong čaja i stapa se sa blistavim apsolutom jasmina. Baza se sastoji od ekstrakta vanile iz održivog izvora za dugotrajan, senzualan trag.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje