Delovanje:
Otkrijte Acqua di Giò Profondo, muški miris koji dolazi iz Giorgio Armani kuće. Poput poniranja u duboko plavo more, čula bude zelena mandarina i bergamot, dok se ultramarin, gotovo ledena nijansa prenosi kultnim morskim notama iz Acqua di Giò linije mirisa. Kako se mehurići kiseonika dižu do vrha, ruzmarin, lavanda, čempres i sočivo se apsolutno mešaju u njegovom srcu. Odišući muževnim karakterom dubine i intenziteta, note drvenog pačulija i omotajućeg mošusa konačno se stapaju sa slanim akcentom akorda mineralnog ćilibara u svojoj bazi.

 

Acqua di Giò Profondo je aromatični vodeni miris s notama sveže zelene mandarine, pomešan s morskim notama, začinskim nijansama aromatičnih esencija, drvenastim mineralnim suvim mirisom koji se omekšava, pačulijem i mošusom. Osvežavajuće gornje note zelene mandarine i bergamota mešaju se s kultnim morskim notama iz Acqua di Giò Profondo linije, kako bi ovoj parfemskoj vodi dali poseban karakter. U srcu se mešaju aromatične esencije ruzmarina, lavande i čempresa.

 

„Plava kao gusta senka koja izražava senzualnost. U svojim različitim nijansama, to je tečna boja koja daje osećaj fluidnosti i prefinjene elegancije“, kaže Đorđo Armani (Giorgio Armani).

 

Kreiran od strane majstora parfimera Alberta Morillasa, Acqua di Giò Profondo je inkapsuliran u simboličnoj bočici od matiranog stakla u elegantnoj, gotovo neprozirnoj tamnoplavoj boji, koja odražava morske dubine koje hvata.

 

Gornje note su morske note i citrusi. Kultne morske note Acqua di Giò su modernizovane od strane Akuozone, najsavremenijeg vodenog molekula za novu dinamičnu i jodnu svežinu. Asocijacija bergamota i zelene mandarine iz Brazila unosi eksplozivan, sočan i šumeći karakter ovoj mirisnoj kompoziciji.

 

Srce su aromatične esencije. Mešavina aromatičnih esencija odiše istinski muževnim karakterom za dubok i intenzivan potpis.

 

Drveni mineral je bazna nota. Povezan s modernim akordom mineralnog ćilibara, koji odražava slane dubine mora, umekšan je omotajućim notama pačulija iz Gvatemale i mošusa.

 

Giorgio Armani Acqua di Giò Profondo je inkapsuliran u amblematskoj Acqua di Giò mat staklenoj bočici, otkrivenoj u elegantnoj, gotovo neprozirnoj tamnoplavoj boji, koja odražava morske dubine koje hvata. Predstavljen u luksuznom i dragocenom ponderisanom staklu, njegova intenzivna nijansa odaje počast najpoznatijoj boji koju koristi Giorgio Armani u svojim modnim kolekcijama. Kao kontrast intenzitetu misterioznih dubina koje prenosi bočica, metalni prsten reflektuje svetlost, a njen tamnoplavi metalik poklopac je ukrašen Giorgio Armani monogramom.

 

Način upotrebe:
Nanesite na pulsne tačke kao što su ručni zglob, vrat, dekolte i unutrašnji deo lakta. Naneti po potrebi.

 

Za intenzitet svetlosti: prskajte u oblaku oko glave i ramena, neka miris mirno pada oko vas.

 

Za srednji intenzitet: prskajte u obliku slova "O" i preko tela, počevši od jednog ramena, a završavajući ka drugom ramenu. Ako nosite nakit, to je odlična alternativa prskanju vrata.

 

Za dodatni intenzitet: nanesite miris direktno na pulsne tačke i/ili glavne tačke kao što su zglob, unutrašnji deo lakta i donji deo vrata. Ovde će toplota vašeg tela omogućiti mirisu da otkrije svoj puni trag. Slobodno nanesite i na ramena i leđa kako biste pojačali svoj mirisni trag.

 

Ostali saveti za nanošenje:

Kosa i dodaci za kosu: mogu se namirisati za nežni mirisni trag. Ukoliko želite da ostvarite efekat oreola, miris nanesite samo na češalj.

Odeća: namirišite samo unutrašnjost jakne i kaputa ukoliko želite mirisni trag srednjeg intenziteta. Za dodatni intenzitet mirisa idite korak dalje i namirišite majicu/košulju/džemper.

Šalovi: za lakši miris, poprskajte šal i omotajte šal oko vrata da nežno prenesete miris na sebe.

Kupanje: prsnite miris na toplu vodu i kupajte se sa uživanjem.

 

Sastav:
ALCOHOL, PARFUM / FRAGRANCE, AQUA / WATER, LIMONENE, LINALOOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, CITRONELLOL, BENZYL SALICYLATE, GERANIOL, BENZYL ALCOHOL, CITRAL, COUMARIN, BENZYL BENZOATE, CINNAMYL ALCOHOL, FARNESOL.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 200ml

005680015035

Pregled

Napišite vaš komentar

Acqua Di Giò Profondo Eau de Parfum 200ml

Acqua di Giò Profondo je dugotrajna muška parfemska voda s dubokim vodenim morskim intenzitetom inspirisanim misterijom mora. Giorgio Armani Acqua di Giò Profondo je intenzivna morska interpretacija Acqua di Giò linije. Više od mirisa, Acqua di Giò Profondo je zadivljujuće duboki zaron u dubinu duše, prihvatajući vrednosti slobode, čulnosti i moderne muževnosti, otkrivajući sve dublju dimenziju. Poput poniranja u duboko plavo more, čula bude mirise zelene mandarine i bergamota, dok ultramarin, gotovo ledenu nijansu prenosi kultne morske note iz Acqua di Giò linije mirisa.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje