Delovanje:
Moroccanoil Treatment je raznovrsna, hranljiva formula bez ostataka, koja može da se koristi kao sredstvo za kondicioniranje, oblikovanje i završnu obradu kose. Savršeno se uklapa sa drugim proizvodima i čak ubrzava vreme sušenja. Ovaj tretman za kosu se potpuno transformiše i popravlja kosu, jer njegova formula prenosi izgubljene proteine za snagu; masne kiseline, omega-3 ulja i vitamini za sjaj, uključujući i antioksidanse za zaštitu. Trenutno se upija kako bi popunio praznine u kosi nastale toplotom, stilizovanjem i oštećenjem životne sredine.

 

Samo jedna primena Moroccanoil tretmana povećava sjaj kose do 118%, prema nezavisnoj studiji.

 

Način upotrebe:
Nanesite 1-2 pumpice tretmana na čistu, peškirom osušenu kosu, od sredine dužine do vrhova. Osušite fenom ili ostavite da se osuši prirodno. Nanesite na suvu kosu da biste ukrotili nemirnu kosu, omekšali ispucale vrhove i glatku kosu.

 

Sastav:
Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Cyclomethicone, Butylphenyl, Methylpropional, Argania Spinoza Kernel Oil (Argan Oil), Linum Usitatissimum (Linseed) Extraxt, Parfum (Fragrance), D&C Yellow-11, D&C Red-17, Coumarin, Benzyl Benzoate, Alpha-Isomethyl Ionone.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 25ml

005680011743

Pregled

Napišite vaš komentar

Moroccanoil Treatment Original 25ml

Moroccanoil tretman pruža svilenkastu, sjajnu i zdravu kosu, kakvu ste oduvek želeli. Ovo je je proizvod koji je bio pionir za negu kose sa uljem i stvorio je svetsku popularnost o ulju argana. Originalna osnova za frizuru, Moroccanoil Treatment, može se koristiti kao sredstvo za regeneraciju, oblikovanje i završnu obradu. Obogaćen arganovim uljem bogatim antioksidansima i vitaminima koji povećavaju sjaj, ovaj potpuno transformativni tretman kose raspetljava, ubrzava vreme sušenja i pojačava sjaj – ostavljajući nahranjenu, upravljivu i glatku kosu pri svakoj upotrebi.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje