• Novo

Delovanje:
Zamislite hladan povetarac, blistavu čistu vodu i bujno zeleno lišće italijanske rivijere. Sada zamislite da ste tamo sa Tom Fordom. Ovaj miris osvaja italijanski Portofino sa oštrim citrusnim uljima, iznenađujućim cvetnim notama i toplim podtonovima ćilibara. Privatna mešavina Neroli Portofino kolekcije je lični olfaktorni portret Tom Forda i zavodljive atmosfere Mediterana, a vi ste pozvani na to uživanje. Mirisne note su tuniski neroli, italijanski bergamot, sicilijanski limun, zimska žuta mandarina, cvet narandže i lavanda.

 

„Portofino je za mene uvek bio magično mesto. Malo je gradova na svetu koji izazivaju tako jake emocije i uspomene. Zvuci, prizori i mirisi grada su tako potresni. Pokušao sam da uhvatim ovo u mirisu“, ističe Tom Ford.

 

Neroli Portofino se nalazi u prozirnoj tirkiznoj bočici. Prekrivena metalnim umetkom zlatne boje, bočica ima elegantan, arhitektonski izgled šahovske figure, dodajući monumentalnu lepotu svakom toaletnom stočiću ili prostoru za negu.

 

Tom Ford, bivši kreativni direktor kuća Gucci i YSL Yves Saint Laurent, pokrenuo je sopstveni luksuzni brend 2005. godine, a glavna prodavnica brenda otvorena je na Medison aveniji 2007. godine ženstvenog glamura i besprekornog muškog stila, gde istovremeno naglašava individualnost. Kao primer globalnog priznanja i velikog broja nagrada za dizajn koje je gospodin Ford dobio, brend Tom Ford je autentičan luksuzni brend kreiran za 21. vek, koji evocira i sofisticiranost i savremenost. Njegove kolekcije služe ženama i muškarcima koji traže vrhunski stil, sofisticiranost i ekskluzivnost. Kolekcija lepote Tom Ford nude raskošnu kozmetiku i izuzetne mirise, postižući zanosni ženstveni glamur i besprekoran muški stil, istovremeno naglašavajući individualnost.

 

Način upotrebe:
Nanesite na pulsne tačke kao što su ručni zglob, vrat, dekolte i unutrašnji deo lakta. Naneti po potrebi.

 

Za intenzitet svetlosti: prskajte u oblaku oko glave i ramena, neka miris mirno pada oko vas.

 

Za srednji intenzitet: prskajte u obliku slova "O" i preko tela, počevši od jednog ramena, a završavajući ka drugom ramenu. Ako nosite nakit, to je odlična alternativa prskanju vrata.

 

Za dodatni intenzitet: nanesite miris direktno na pulsne tačke i/ili glavne tačke kao što su zglob, unutrašnji deo lakta i donji deo vrata. Ovde će toplota vašeg tela omogućiti mirisu da otkrije svoj puni trag. Slobodno nanesite i na ramena i leđa kako biste pojačali svoj mirisni trag.

 

Ostali saveti za nanošenje:

Kosa i dodaci za kosu: mogu se namirisati za nežni mirisni trag. Ukoliko želite da ostvarite efekat oreola, miris nanesite samo na češalj.

Odeća: namirišite samo unutrašnjost jakne i kaputa ukoliko želite mirisni trag srednjeg intenziteta. Za dodatni intenzitet mirisa idite korak dalje i namirišite majicu/košulju/džemper.

Šalovi: za lakši miris, poprskajte šal i omotajte šal oko vrata da nežno prenesete miris na sebe.

Kupanje: prsnite miris na toplu vodu i kupajte se sa uživanjem.

 

Sastav:
ALCOHOL DENAT., WATER / AQUA / EAU, FRAGRANCE (PARFUM), LIMONENE, LINALOOL, HYDROXYCITRONELLAL, GERANIOL, CITRONELLOL, CITRAL, FARNESOL.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 50ml

005680014747

Pregled

Napišite vaš komentar

Neroli Portofino (Private Blend Collection) Eau de Parfum 50ml

Neroli Portofino dočarava hladan povetarac, gaziranu bistru vodu i bujno lišće kroz oštra ulja citrusa, cvetne note i podtonove ćilibara. Prskan, ali sadržajan, Tom Ford Neroli Portofino parfemska voda je živopisna reinvencija klasične toaletne vode. To je Tom Ford omaž italijanskoj rivijeri.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje