Delovanje:
Svojom kremastom, bogatom, gipkom teksturom i neutralnom providnom nijansom, čuva i poboljšava boju vašeg ruža za usne. Usne su glatke i svilenkasto meke. Njihova kontura je više definisana. Lako se nanosi. Nudi dugotrajno postojanje i intezivnu boju usana.

 

Ova podloga za ruž za usne se koristi kako bi boja ruža ostala u okviru usana i kako ih ne bi prelazila, dok pigment ruža ostaje postojan i svež. Idealna podloga za sve ruževe i sjajeve za usne, koja ujedno sprečava njihovo prelivanje preko usana, a boju čini intezivnom i dugotrajnom.

 

Suptilni miris Guerlain KissKiss Liplift prajmera sastoji se od vanile i ljubičice, koje se delikatno prepliću s nežnim mirisom bobica.

 

Način upotrebe:
Nanesite Guerlain KissKiss Liplift pre karmina i malo iznad konture usana, a zatim pomešajte vrhovima prstiju.

 

Sastav:
PARAFFINUM LIQUIDUM (MINERAL OIL), PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE, TRIISOCETYL CITRATE, METHYL METHACRYLATE CROSSPOLYMER, CERA ALBA (BEESWAX), ISOSTEARYL HYDROXYSTEARATE, CERA MICROCRISTALLINA (MICROCRYSTALLINE WAX), SILICA, CANDELILLA CERA (EUPHORBIA CERIFERA (CANDELILLA) WAX), DIISOSTEARYL MALATE, MYRISTYL LACTATE, CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), TOCOPHERYL ACETATE, PARFUM (FRAGRANCE), STEARYL GLYCYRRHETINATE, VANILLIN, CI 77492 (IRON OXIDES), TRIHYDROXYSTEARIN, PROPYL GALLATE, BUTYLENE GLYCOL, PHENOXYETHANOL, BENZYL BENZOATE, CI 77491 (IRON OXIDES), ATELOCOLLAGEN, SODIUM HYALURONATE, BHT, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, CITRONELLOL, CI 77499 (IRON OXIDES), LIMONENE, LINALOOL, GERANIOL, BENZYL SALICYLATE, TOCOPHEROL.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 1.85g

005680011645

Pregled

Napišite vaš komentar

KissKiss Liplift (baza za zaglađivanje usana) 1.85g

Neizostavan partner ruža za usne, Guerlain KissKiss Liplift baza za zaglađivanje u obliku štapića redefiniše konturu vaših usana, zaglađuje i priprema usne za dugotrajnu šminku.

Napišite vaš komentar

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje