Delovanje:
Tamni krugovi su manje vidljivi, a natečenost je smanjena. Područje oko očiju je svežije, odmornije, blistavo i zrači mladošću i lepotom. Jedinstveno čulno iskustvo. Njegova ružičasta emulziona tekstura se na površini kože pretvara u svež i topljivi gel. Njegov hladni keramički aplikator je idealan za masažu i stvara trenutni osećaj svežine. Formulisan bez esencijalnih ulja, proizvod je prirodno mirisan iz vode majske ruže.

 

Trenutno, područje oko očiju izgleda zaglađeno, oči su osvetljene, tamne oblasti izgledaju svetlije i znaci umora su vidljivo smanjeni. Navlažene i nahranjene, oči izgledaju svežije, odmornije i zrače mladošću i lepotom. Iz dana u dan, podočnjaci su manje vidljivi, a natečenost je smanjena. Linije oko područja oko očiju su smanjene i izgledaju izglađene kako bi oči izgledale vidno mlađe.

 

Ključni sastojci:

- vodeni ekstrakt crne ruže: zaglađuje

- ekstrakt padine pavonice: vlaži i zaglađuje

- vitamin E acetat: štiti

- ekstrakt crvene loze: protiv tamnih krugova, osvetljava

- kofein: protiv nadutosti

- ekstrakt hlorele: revitalizuje, osvetljava

 

Način upotrebe:
Nanesite ujutro i uveče na područje oko očiju i na kapke.

 

Sastav:
AQUA/WATER/EAU, ROSA CENTIFOLIA FLOWER WATER, BUTYLENE GLYCOL, GLYCERIN, ALUMINA, ISOSTEARYL ISOSTEARATE, POLYACRYLATE CROSSPOLYMER-6, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, TOCOPHERYL ACETATE, CAFFEINE, CHLORELLA VULGARIS EXTRACT, BIOSACCHARIDE GUM-1, ROSE EXTRACT, VITIS VINIFERA (GRAPE) LEAF EXTRACT, PADINA PAVONICA THALLUS EXTRACT, PROPYLHEPTYL CAPRYLATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, DISODIUM EDTA, POLYSORBATE 60, SORBITAN ISOSTEARATE, CITRIC ACID, SODIUM HYDROXIDE, PHENOXYETHANOL, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, TOCOPHEROL, IRON OXIDES (CI 77491).

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 14ml

005680011207

Pregled

Napišite vaš komentar

Black Rose Eye Contour Fluid 14ml

Osvežavajući fluid za područje oko očiju sa izuzetnim revitalizirajućim učinkom, čini da oči budu kao da su zaglađene, budne i osvetljene u jednom potezu. Fluid za konture očiju Black Rose je koncentracija simboličnih ključnih sastojaka iz kolekcije Sisley Black Rose. U jednom potezu područje oko očiju izgleda osvetljeno, energično, zaglađeno i revitalizovano.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje