Delovanje:
Phyto-Poudre Libre je vazdušasti puder koji je izuzetno fin i lagan kao veo. Stvara savršeni oreol koji daje neuporediv sjaj i postavlja šminku. Klizi preko lica kao druga koža za savršeno prirodan rezultat i neprimetnu šminku.

 

Potpuno providan, Sisley Phyto-Poudre Libre ujedinjuje i matira ten, zaglađujući i vizuelno rafinirajući teksturu kože. Obogaćen prirodnim aktivnim sastojcima za negu kože (ekstrakt cveta hibiskusa, ekstrakt cveta lipe i ekstrakt sleza), održava hidrataciju i gipkost kože dajući osećaj udobnosti tokom celog dana. Testiran u dermatološkim uslovima, pogodan je za sve tipove kože, čak i za najosetljiviju.

 

Prednosti: somotni puder izuzetnog kvaliteta za ultra-fino nanošenje i okrugla, elegantna i praktična kutija sa ogledalom.

 

Način upotrebe:
Nanesite puder laganim tapkanjem po celom licu, koncentrišući se na T-zonu. Uklonite višak pudera četkom ako je potrebno. Za lakšu pokrivenost nanosite samo četkom. Može se koristiti preko pudera za poboljšanje njegove čvrstoće ili samostalno da zagladi, posvetli i dà mat finiš.

 

Sastav:
TALC, SILICA, DIMETHICONE, TOCOPHERYL ACETATE, MALVA SYLVESTRIS (MALLOW) FLOWER EXTRACT, TILIA CORDATA FLOWER EXTRACT, HIBISCUS SABDARIFFA FLOWER EXTRACT, ETHYLENE/METHACRYLATE COPOLYMER, WATER/EAU (AQUA), ZEOLITE, BUTYLENE GLYCOL, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, GLYCERIN, OLEA EUROPAEA (OLIVE) FRUIT OIL, ISOPROPYL TITANIUM TRIISOSTEARATE, FRAGRANCE (PARFUM), CHLORPHENESIN, DEHYDROACETIC ACID, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, MAY CONTAIN [+/- MICA (CI 77019), IRON OXIDES (CI 77491, CI 77492, CI 77499), RED 30 LAKE (CI 73360)].

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 12g

005680011583

Pregled

Napišite vaš komentar

Phyto-Poudre Libre (N°2 Mate) 12g

Puder u prahu koji poboljšava lepotu, lagan kao veo i mekan kao milovanje. Plus, Sisley stručnost za negu kože. Efekat "retuširanja fotografija" potezom četke ili pudera. Ultra-prirodan, Phyto-Poudre Libre ujedinjuje i matira ten, umanjuje nesavršenosti i postavlja šminku. Traje ceo dan, a koža ne sija.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje