Delovanje:
Preparati Eucerin linija za preosetljivu kožu - UltraSensitive i AntiREDNESS pružaju holistički pristup nezi kože sa ciljem da deluju na tri simptoma koja karakterišu preosetljivu kožu: narušenu barijernu funkciju kože, pojačan odgovor senzitivnih vlakana u epidermu i na crvenilo kože, koje je često izazvano zapaljenjem. Ova formula kombinuje dva aktivna sastojka: SymSitive* i likokalkon A.
- SymSitive* je inovativni aktivni sastojak koji kao regulator osetljivosti deluje direktno na uzrok pojačane reaktivnosti. On umiruje neprijatne osećaje i podože nivo podnošljivosti preosetljive kože.
- Likokalkon A je aktivni saastojak iz ekstrakta korena sladića (Glycyrrhiza Inflata). On je istovremeno antioksidans, smanjuje crvenilo i ublažava iritaciju.
Važno je zaštititi kožu od intolerancije i alergijskih reakcija, pa je stoga Eucerin AntiREDNESS Krema protiv crvenila prečišćena formulacija koja koristi samo ograničen broj sastojaka, dok je pakovanje dizajnirano tako da zahvaljujući sistemu dvostrukog ventila svede mogućnost zagađenja na minimum.

 

Način primene:
Za trenutno i dugotrajno ublažavanje crvenila, radi vraćanja potpore koži i intenzivne hidratantnosti, nanositi svakodnevno ujutru i/ili uveče na dobro očišćenou kožu lica, vrata i predela dekoltea.

 

Sastav:
Aqua, Glicerin, Pantenol, Butyrospermum Parkii Butter, Cetyl Palmitate, Methyl Palmitate Olus Oil, Pentylene Glycol, Methylpropanediol, Sodium Polyacrylate, 4-t-Butylcyclohexanol Trans-Isomer, Glycyrrhiza Inflata Root Extract, Caprylyl Glycol.

 

Pakovanje: 50ml

11009664

Pregled

Napišite vaš komentar

AntiRedness krema protiv crvenila 50ml

Dnevna i noćna krema koja trenutno umiruje i neguje preosetljivu kožu i ublažava crvenilo. Eucerin AntiREDNESS Krema protiv crvenila je posebno razvijena za crvenu - preosetljivu kožu i kožu sklonu rozacei/kuperozi.

Napišite vaš komentar

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje