Delovanje:
Ecover kamilica i klementina detergent za ručno pranje posuđa je saveznik u revoluciji za čist svet. Formula, obogaćena snažnim biorazgradivim sastojcima, pružiće vam izuzetno zadovoljstvo besprekorno čistog posuđa. Borba protiv masti nikada nije bila lakša. Dermatološki je testiran i bezbedan za osetljivu kožu, a biorazgradivi sastojci na biljnoj bazi su pogodni za vegane. Proizvedeno u fabrici sa sertifikatom "Zero Waste" na osnovu stope preusmeravanja otpada od 95%. Ecover kamilica i klementina detergent za ručno pranje posuđa nije testiran na životinjama. Ambalaža (bez poklopca) je napravljena od 100% reciklirane plastike.

 

Ecover je jedan od najprodavanijih brendova sredstava za čišćenje životne sredine. Ovi proizvodi su napravljeni na biljnoj ili mineralnoj osnovi i ne sadrže nikakve naftne komponente. Njihova ambalaža se može reciklirati, a sami proizvodi su ekološki razgradivi, samim tim uticaj na prirodu je minimalan. Ecover ne testira proizvode na životinjama, a pogodan je i za osetljivu kožu.

 

Frans Bogaerts je sa svojim saradnicima osnovao Ecover 1979. godine. Njihov prvi proizvod bio je prašak za pranje veša, a vremenom su razvili proizvode za ceo dom. 1992. godine Ecover je izgradio ekološku fabriku u Malleu u Belgiji. Osnovni cilj kompanije je održavanje domaćinstva uz poštovanje životne sredine.

 

Način upotrebe:
Jedna kapljica (3ml u 5L vode) dovoljna je za sudoperu punu prljavog suđa. Iskoristiti dve kapljice (5ml u 5L vode) ako je suđe jako prljavo. Nije prikladno za korišćenje na prirodnom kamenu kao što je mermer. U slučaju izlivanja, temeljno isprati.

 

Upozorenje i posebne mere opreza:
Dovodi do jake iritacije oka. Obaveštenje o merama predostrožnosti: ako je potreban medicinski savet, sa sobom poneti ambalažu ili etiketu proizvoda. Čuvati van domašaja dece. Ako dospe u oči pažljivo ispirati vodom nekoliko minuta. Ukloniti kontaktna sočiva, ukoliko postoje i ukoliko je to moguće učiniti. Nastaviti sa ispiranjem. Ako iritacija oka ne prolazi potražiti medicinski savet / posmatranje.

 

Sastav:
OCTABENZONE, ≤ 5% AMFOTERNI SURFAKTANTI, ≥ 5% I < 15% ANIONSKI SURFAKTANTI, NEJONSKI SURFAKTANTI, MIRIS, LIMONENE.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 450ml

005680014156

Pregled

Napišite vaš komentar

Sensitive Dish Soap Camomile & Clementine 450ml

Ecover detergent za ručno pranje posuđa sa mirisom kamilice i klementine. Snažni biorazgradivi sastojci na biljnoj bazi. Besprekorno čisto posuđe. Dermatološki testiran i pogodan za vegane.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje