Delovanje:
Kremasta formula Sisley Phyto-Blush Twist rumenila sa jedinstvenim senzornim iskustvom pretvara se u puder u kontaktu s kožom lica, kako bi pružila prednosti obe teksture: jedinstveni zaglađujući baršunasti finiš pudera u dugotrajnoj kremastoj teksturi. Nekomedogen, obogaćen uljem kamelije i ši-uljem, održava hidrataciju kože. Sjajne nijanse, spremne za rumenenje, samo jednim potezom pojačavaju blistavost tena. Šminka koja je lagana za nanošenje, a pruža trenutni i dugotrajni sjaj i zdrav sjaj kože lica.

 

Način upotrebe:
Da biste nežno osvetlili ten i strobirali oblik vašeg lica, koristite nijansu Glow na zakrivljenim delovima lica. Da biste smršali lice, nanesite rumenilo na centar obraza, a zatim ga izblendajte prema slepoočnicama. Odlučite se za tamniju nijansu. Da biste ublažili crte, nanesite rumenilo na vrh jagodica. Za savršenu nanošenje, široko se osmehnite ispred ogledala i nanesite boju na jabučicu obraza.

 

Sastav:
ISONONYL ISONONANOATE, POLYETHYLENE, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, CAPRYLIC / CAPRIC TRIGLYCERIDE, DIMETHICONE, METHYL METHACRYLATE CROSSPOLYMER, POLYMETHYL METHACRYLATE, ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE, SILICA, MICROCRYSTALLINE WAX / CIRE MICROCRISTALLINE (CERA MICROCRISTALLINA), STEARALKONIUM BENTONITE, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, CAMELLIA OLEIFERA SEED OIL, TOCOPHERYL ACETATE, C30-45 ALKYL DIMETHICONE, DIMETHICONE / VINYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER, PROPYLENE CARBONATE, CETYL DIMETHICONE, LAURETH-4, FRAGRANCE (PARFUM), PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), MICA (CI 77019), IRON OXIDES (CI 77491), RED 7 (CI 15850).

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 5.5g

005680012749

Pregled

Napišite vaš komentar

Phyto-Blush Twist (N°2 Fushia) 5.5g

Boja, nega i zdrav sjaj u jednom "zaokretu". Sisley Phyto-Blush Twist je obojen kao kremasto rumenilo, mekan kao rumenilo u prahu i zabavan kao Twist. Ima zaobljen vrh za lako i precizno nanošenje, čak i bez ogledala.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje