Delovanje:
Prozirna tekstura prekriva kožu prozirnim velom boje koji se može izgraditi po želji i dizajniran da se besprekorno topi i stapa sa kožom za savršen, ali neprimetan finiš. Prozirni veo boje može se izgraditi za savršenu završnu obradu. Od svetlo do tamno roze, preko svetleće narandžaste, ovo tečno rumenilo pružaja bestežinski, zdrav sjaj obraza. Ispiranje boje daje koži zdravo crvenilo, tako prirodno da izgleda kao vi – ali malo bolje.

 

Karakteristike i prednosti proizvoda:

- može se koristiti na kapcima, usnama i obrazima

- idealno za izgled bez šminke

- lagano tečno rumenilo

- blendable završni sloj

- čista pokrivenost koja se može dalje izgraditi

- formula na bazi vode

- topi se bez napora u kožu

- sjajni rezultati

 

Način upotrebe:
Za besprekoran izgled nanesite Armani Neo Nude A-rumenilo pomoću jedinstvenog baršunastog aplikatora na obraze. Prvo koristite malu količinu. Tapkajte čistim prstima da biste se uklopili i stvorili čist rumen Neo Nude boju. Ovo će koži dati prirodan sjaj. Nanesite dalje Neo Nude da biste izgradili izgled koji će odgovarati željenom sjaju. Ponovite po potrebi.

 

Sastav:
AQUA / WATER, CYCLOPENTASILOXANE, PHENYL TRIMETHICONE, ISONONYL ISONONANOATE, ALCOHOL, PEG-10 DIMETHICONE, GLYCERIN, BIS-PEG / PPG-14/14 DIMETHICONE, VINYL DIMETHICONE / METHICONE SILSESQUIOXANE CROSSPOLYMER, TOCOPHERYL ACETATE, PHENOXYETHANOL, MAGNESIUM SULFATE, DIMETHICONE, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, DISODIUM STEAROYL GLUTAMATE, OCTYLDODECANOL, ALUMINA, ALUMINUM HYDROXIDE.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 3.9ml

005680014245

Pregled

Napišite vaš komentar

Neo Nude A-Blush (N°50) 3.9ml

Giorgio Armani Beauty predstavlja Neo Nude liniju proizvoda za kožu, obraze i usne, uz obećanje savršenstva „bez šminke“: savršenstvo koje izgleda stvarno. Nevidljiv, otporan na nesavršenosti, pruža sve što je ženi potrebno da bi se osećala samopouzdano i da bi otelotvorila prepoznatljivi Armani sjaj.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje