Delovanje:
Bogata tekstura koja se topi i stvara zavisnost, pruža apsolutnu udobnost i ultra-sjajni efekat. Njegova čista formula daje usnama intenzivni i prirodni sjaj. Ispiranje boje se intenzivira sa dodatnim premazima za pokrivanje koji se može prilagoditi po želji. Njegovo kućište nalik na nakit ukrašeno je belim i zlatnim prugama zebre, kao što se vidi u kolekciji Le Phyto-Rouge. DOvaj proizvod predstavlja dopunu za Sisley Phyto-Rouge Shine u vidu ruža za usne koji se postavlja u futrolu koju već imate.

 

Formula za negu usana: usne odmah izgledaju hidratizovane, napunjene i zaglađene. Dan za danom, usne su sve nahranjenije, meke i zaštićenije.

 

Način upotrebe:
Nanesite ruž direktno na usne ili pomoću četkice. Pokrivnost se može izgraditi po želji: jedan sloj oblači usne u laganu boju i sjaj, dok nekoliko slojeva povećava intenzitet i sjaj. Kako se puni? Dopuna se spaja u podnožje poklopca. Skinite gornji deo ruža tako što ćete ga povući nagore i zakačiti novo punjenje.

 

Sastav:
POLYBUTENE, DIISOSTEARYL MALATE, VP/HEXADECENE COPOLYMER, HYDROGENATED POLYISOBUTENE, POLYETHYLENE, MICROCRYSTALLINE WAX/CIRE MICROCRISTALLINE (CERA MICROCRISTALLINA), ETHYLHEXYL PALMITATE, CALCIUM SODIUM BOROSILICATE, MORINGA OLEIFERA SEED OIL, TOCOPHERYL ACETATE, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL, SODIUM HYALURONATE, PADINA PAVONICA THALLUS EXTRACT, GLUCOMANNAN, DICALCIUM PHOSPHATE, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, TRIHYDROXYSTEARIN, TIN OXIDE, CALCIUM ALUMINUM BOROSILICATE, ALUMINUM CALCIUM SODIUM SILICATE, ALUMINA, SILICA, ETHYL VANILLIN, PARFUM/FRAGRANCE, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, MAY CONTAIN [+/- MICA, RED 7 LAKE (CI 15850), TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), RED 6 (CI 15850), RED 28 LAKE (CI 45410), IRON OXIDES (CI 77491, CI 77492, CI 77499), YELLOW 5 LAKE (CI 19140), YELLOW 6 LAKE (CI 15985), BLUE 1 LAKE (CI 42090)].

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 3g dopuna (bez kutijice / futrole)

005680013108

Pregled

Napišite vaš komentar

Phyto-Rouge Shine refill / dopuna (N°21 Sheer Rosewood) 3g

Boja karmina. Sjaj sjaja. Udobnost balzama. Sisley Phyto-Rouge Shine je nova generacija ruževa za usne za sjaj: savršena kombinacija sjaja sjajila, udobnosti balzama i rastopljene boje karmina. Zahvaljujući Hydrobooster kompleksu, koji se sastoji od mikrosfera hijaluronske kiseline i Konjac glukomanana, usne odmah izgledaju napunjene i zaglađene. Uz ponovljeno nanošenje, usne su sve nahranjenije, meke i zaštićene od spoljnih agresija. Ovaj proizvod predstavlja dopunu za Sisley Phyto-Rouge Shine u vidu ruža za usne koji se postavlja u futrolu koju već imate.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje