Delovanje:
Ultra-pigmentirana paleta senki za oči sa prajmerom sa četiri dugotrajne nijanse u somot, satenu, foliji i metalik završnim obradama. Ova gradijent paleta u 4 ultra-pigmentirane boje obogaćena je bambusovim prahom, vitaminom E sa antioksidativnim i zaštitnim svojstvima i bazom koja pomaže da se tekstura zadrži i izgleda glatko 12 sati.

 

Paleta dolazi u praktičnom kompaktu sa integrisanim ogledalom i četkom.

 

Način upotrebe:
Počnite prevlačenjem nijansi 1 i 2 preko celog kapka da biste poboljšali i otvorili oči i obezbedili osnovu za boju, a zatim oblikujte oko koristeći nijansu 3 u spoljašnjem uglu stvarajući trenutni kontrast. Na kraju, nanesite nijansu 4 na unutrašnji ugao oka ili duž gornje linije trepavica, kako biste osvetlili i istakli konturu očiju.

 

Sastav:
TALC, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, CI 77499/IRON OXIDES, CI 77491/IRON OXIDES, CI 77742/MANGANESE VIOLET, CI 77891/TITANIUM DIOXIDE, CI 19140/YELLOW 5 LAKE, CI 77492/IRON OXIDES, DIMETHICONE, ZINC STEARATE, CAPRYLYL GLYCOL, PENTYLENE GLYCOL, BAMBUSA ARUNDINACEA STEM EXTRACT, SODIUM DEHYDROACETATE, DIISOSTEARYL MALATE, OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, TOCOPHERYL ACETATE, SORBITAN SESQUIOLEATE [STM3808A/04].

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 4.2g

005680012040

Pregled

Napišite vaš komentar

Ombre 4-Colour Eyeshadow Palette (04 Brown Sugar Gradation) 4.2g

Četiri intenzivne i dugotrajne nijanse senki za oči. Predstavljamo Clarins nove palete senki koje sadrže četiri komplementarna tona.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje