Delovanje:
5 završnih obrada: mat, svilenkasta, metalik, sjajna i svetlucava, za osvetljavanje očiju i stvaranje 3D efekta jedinstvenog za Sisley. Njena ultra-senzorna tekstura se topi na koži i ostavlja ultra fin film koji zaglađuje. Formula je obogaćena prirodnim ekstraktima i pruža mekoću i udobnost nežnoj koži na očnim kapcima. Tolerancija testirana pod oftalmološkom i dermatološkom kontrolom. Pogodno za osetljive oči i osobe koje nose kontaktna sočiva.

 

Besprekorna, dugotrajna šminka bez rizika od preopterećenja. Boja i svetlost u svom najčistijem stanju da bi oči zablistale. 20 blistavih nijansi prilagođenih svim tonovima kože i lako se uklanjaju.

 

Način upotrebe:
Nanesite sunđerastim aplikatorom koji se nalazi u kutiji, Sisley četkicama za senke ili čak vrhom prsta. Neverovatno lak za primenu, senka se može dalje izgraditi, razmazati i pojačati koliko god želite. Ovu senku za oči moguće je koristiti kao podlogu za izjednačavanje kapaka, kao jednu boju na kapku da stvori dubinu u vašem pogledu, duž linije trepavica za moderan efekat ajlajnera ili ispod luka obrva ili u unutrašnjem uglu za osvetljavanje područja oko očiju.

 

Sastav:
CETEARYL ETHYLHEXANOATE, HDI/TRIMETHYLOL HEXYLLACTONE CROSSPOLYMER, GLYCERIN, SQUALANE, OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT, CAMELLIA OLEIFERA SEED OIL, LILIUM CANDIDUM FLOWER EXTRACT, POLYSORBATE 80, CAPRYLYL GLYCOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, 1,2-HEXANEDIOL, CARRAGEENAN, XANTHAN GUM, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, SILICA, DICALCIUM PHOSPHATE, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, MAY CONTAIN [+/- MICA (CI 77019), TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), IRON OXIDES (CI 77491, CI 77492, CI77499)].

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 1.5g

005680013141

Pregled

Napišite vaš komentar

Les Phyto-Ombres (N°14 Sparkling Topaze) 1.5g

Senka za oči hibridne teksture polupudera, pola kreme, koja stvara veo boje i sjaja na očima. Sisley Les Phyto-Ombres su pojedinačne senke za oči dostupne u rasponu od 20 blistavih, intenzivnih i zavodljivih nijansi.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje