Delovanje:
Vreme je da se pozdravite sa danima loših koža dok uvodimo napredni Genifique Sensitive Dual Concentrate, našeg noćnog spasioca kože. Sveže aktivirani dvostruki koncentrovani serum koji će vam pomoći da umiri vašu kožu kad god osetite da joj je potreban. Serum za lice obogaćen je istim sastojkom kao i naš kultni Advanced Genifique Serum - ekstrakt fermenta, ekstrakt bifidobakterije kao i ekstrakt fermentacije laktobacila. Pored ovih sastojaka sadrži i dodatni koncentrat obogaćen vitaminom E i ferulnom kiselinom.

 

Način primene:
Sveže pomešajte dve formule. Pritisnite i zavrnite poklopac da biste oslobodili plavi koncentrat u osnovni koncentrat seruma. Mućkajte dok se dva koncentrata ravnomerno ne pomešaju. Koristite napredni Genifikue Sensitive Dual Concentrate kada imate loše dane kože ili kada su vam najpotrebniji svake noći tokom jednog meseca.

 

Pakovanje: 20ml

005680010289

Pregled

Napišite vaš komentar

Advanced Génifique Sensitive Double Drop serum za lice 20ml

Dve formule sveže pomešane u jednom proizvodu stvaraju našeg spasioca kože. Lancome-ov najnoviji serum za kožu pomoći će da vaša koža ostane manje suva, ugodnija i umirenija, tako da možete da se oprostite od dana loših koža!

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje