Delovanje:
Lagani serum protiv fleka od akni ima gelastu teksturu i trostruko dejstvo: vidljivo smanjuje tamne fleke od akni, zaglađuje kožu i pomaže u kontroli sebuma za matirani ten. Prvi vidljivi rezultati za 2 nedelje¹. Za ujednačenu, glatku i blistavu kožu.

 

Nakon 10 godina istraživanja i čak 50.000 testiranih sastojaka, Nivea naučnici su razvili izuzetno efikasan sastojak Luminous630® protiv fleka koji deluje na nivou ćelija. Serum je posebno razvijen za potrebe masne, mešovite i kože sklone nepravilnostima. Formulacija sadrži Luminous630 sastojak koji efikasno smanjuje i posvetljuje fleke od akni, salicilnu kiselinu koja nežno ujednačava nesavršenosti, hijaluronsku kiselinu koja hidrira kožu i ekstrakt zelenog čaja koji pomaže u kontroli sebuma. Podnošljivost za kožu dermatološki je dokazana.

 

Rezultati nakon upotrebe proizvoda:

- nakon 2 nedelje fleke od akni su vidljivo svetlije¹

- nakon 12 nedelja 100% žena potvrđuje smanjenje fleka od akni²

 

¹Stručna vizuelna procena intenziteta fleka od akni provedena na 46 žena.

²Samoprocena poboljšanja vidljivosti fleka od akni prema broju, veličini i boji, studija sa 46 žena u trajanju od 12 nedelja, 2022.

Izvor: Nivea, Beiersdorf.

 

Način upotrebe:
Svakodnevno nanesite na očišćeno lice pre uobičajene nege, ujutro i uveče. Razmažite serum po licu. Za optimalnije rezultate protiv pigmentnih fleka, tokom dana koristite u kombinaciji sa zaštitnim faktorom.

 

Upozorenje:
Ne koristite u kombinaciji sa drugim proizvodima koji sadrže Luminous630®. Izbegavajte direktan kontakt sa očima. Ne koristiti na upaljenoj koži.

 

Sastav:
AQUA, ALCOHOL DENAT., GLYCERIN, TAPIOCA STARCH, SALICYLIC ACID, CARBOMER, ISOBUTYLAMIDO THIAZOLYL RESORCINOL, SODIUM HYALURONATE, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT, PANTHENOL, PANTOLACTONE, ISOQUERCITRIN, GLUCOSYLRUTIN, GLYCYRRHIZA INFLATA ROOT EXTRACT, AMMONIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE / VP COPOLYMER, DECYLENE GLYCOL, CITRIC ACID, TRISODIUM EDTA, SODIUM CHLORIDE, SODIUM SULFATE, SODIUM HYDROXIDE, SODIUM BENZOATE, PARFUM, CI 42090, CI 16035.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 30ml

005680014292

Pregled

Napišite vaš komentar

Cellular Luminous Post-Acne Serum 30ml

Smanjuje tamne fleke od akni. Prvi vidljivi rezultati nakon 2 nedelje¹. Zaglađuje kožu i pomaže u kontroli sebuma. Za ujednačenu, glatku i blistavu kožu. Sadrži Luminous630®, patentirani sastojak i salicilnu kiselinu. Deluje na postojeću pigmentaciju kako bi posvetlio tamne fleke i smanjio njihovu veličinu. Uravnotežuje proizvodnju melanina kako bi sprečio pojavu novih fleka. Efikasan za sve tonove kože. Dermatološki potvrđeno da odgovara koži, nežan za kožu. Preporučuje se za masnu i mešovitu kožu.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje