Delovanje:
Ovaj tretman za negu usana ljubi usne sa čistim nagoveštajem boje i sjajem poput ogledala. Tekstura ulja za kondicioniranje glatko klizi preko usana sa još lakšim, nelepljivim osećajem koji pruža blaži, učahureni efekat. Razvijeno sa istom stručnošću kao i Clarinsovo ulje za negu kože, ovo intenzivno ulje za tretman usana je formulisano sa 93% sastojaka prirodnog porekla za hidrataciju, udobnost i čahuru kože uz čist poljubac boje i sjaja. Snažan trio odgovorno sakupljenih, prirodnih biljnih ulja — novo organsko ulje slatke ruže, organsko ulje jojobe i ulje lešnika — pomaže da usne budu pune za celodnevnu hidrataciju i ishranu. Usne su stalno zaštićene, udobne, trenutno umirene i podatnije, sa lepšim izgledom.*

 

Spakovan u elegantnom, novom pakovanju, Clarinsov voljeni zakrivljeni sunđer aplikator grli usne i konture za preciznu, klizajuću aplikaciju koja ostavlja usne prekrivene ultra-sjajnim sjajem.

 

Dostupan u nekoliko prozirnih nijansi—uključujući nekoliko pH reaktivnih nijansi (03 Cherry, 04 Pataya) za potpuno prilagođenu nijansu za usne, reaguje na vaš pH i za prirodan efekat mrlja na usnama. Za dodatnu negu kondicioniranja, medena nijansa (01 Honey) se može koristiti kao maska za spavanje tokom noći.

 

Prednosti proizvoda:

- hidrira, neguje i štiti usne

- tri hranljiva ulja vidno podebljavaju usne

- ljubi usne sa čistim nagoveštajem boje i sjajem poput ogledala

- dostupno u nekoliko prozirnih nijansi, uključujući nekoliko pH reaktivnih nijansi (03 Cherry, 04 Pitaya) za prilagođeni efekat mrlja na usnama

- za dodatnu negu, medena nijansa (01 Honey) se može koristiti kao maska za spavanje tokom noći

 

Rezultati:

 

Završna obrada i boja*

96% usana ima blistav, svetao završetak

95% usana ima ultra sjajnu završnu obradu

93% proizvoda poboljšava prirodnu boju usana

82% usana je umireno

 

Prednosti nege kože*

98% usana su lepše i podatnije

94% proizvoda je poboljšalo izgled usana

87% usana je zaglađeno

85% usana je hidrirano

 

*Test zadovoljstva, 106 žena, 14 dana.

Izvor: Clarins.

 

Način upotrebe:
Jedna sočna formula, četiri načina nošenja. Prime: Koristite za pripremu usana za besprekorno nanošenje ruževa. Udobnost: Nosite samo da usne budu meke i hidratizovane. Sjaj: Dopunite Joli Rouge za dodatni sjaj. Glatko: Nanesite (01 Honey) pre spavanja kao ultra-hranljivi, umirujući tretman za usne tokom noći.

 

Sastav:
POLYGLYCERYL-2 ISOSTEARATE / DIMER DILINOLEATE COPOLYMER, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL, DILINOLEIC ACID/BUTANEDIOL COPOLYMER, ROSA RUBIGINOSA SEED OIL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, CORYLUS AVELLANA (HAZEL) SEED OIL, DIISOSTEARYL MALATE, CASTOR OIL/IPDI COPOLYMER, TOCOPHERYL ACETATE, PARFUM / FRAGRANCE, VANILLIN, CI 15985/YELLOW 6 LAKE, CI 17200/RED 33 LAKE, CI 15850/RED 7 LAKE, CI 45410/RED 27.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 7ml

005680011755

Pregled

Napišite vaš komentar

Lip Comfort Oil (03 Cherry) 7ml

Super hranljivo ulje za usne obogaćeno triom biljnim uljima za zaštitu, udobnost i vidljivo pune usne. Tonirano ulje za usne zasnovano na Clarins stručnosti za negu kože. Nova era Clarinsovog kultnog ulja za udobnost usana preformulisanog sa triom biljnih ulja uključujući ulje organske slatke ruže kako bi pomoglo u oživljavanju, udobnosti i zaštiti usana dok su usne vidljivo pune celodnevnom hidratacijom.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje