Delovanje:
Naj Oleari hranjivi odstranjivač laka za nokte nežno uklanja čak i najotporniji lak sa noktiju sa kompozicijom obogaćenom dragocenim uljima avokada i badema, istovremeno hranljivim i zaštitnim. Formula bez parabena, bogata supstancama za regeneraciju, čini ga pogodnim čak i za najnežnije, lomljive nokte. Ovo omogućava brzo i efikasno uklanjanje laka bez sušenja ili slabljenja noktiju. Dermatološki testirano.

 

Način upotrebe:
Nanesite malu količinu odstranjivača na pamučni tupfer ili vatu, i obrišite je vertikalno duž nokta, od baze do vrha.

 

Sastav:
ETHYL ACETATE, BUTYL ACETATE, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL (PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL), PROPYLENE GLYCOL, PERSEA GRATISSIMA OIL (PERSEA GRATISSIMA (AVOCADO) OIL), BENZOPHENONE-1, PARFUM (FRAGRANCE), TOCOPHEROL, CI 60725 (VIOLET 2).

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 125ml

005680012906

Pregled

Napišite vaš komentar

Nourishing Nail Polish Remover 125ml

Nežan i hranljiv odstranjivač laka za nokte, mirisan cvetnim i voćnim notama. Naj Oleari hranjivi odstranjivač laka za nokte ne sadrži aceton.

Napišite vaš komentar

Proizvod dodat za upoređivanje