Delovanje:
Dnevna UV zaštita protiv foto-starenja kože lica, karakteriše brzo upijajuća i nevidljiva formula UV seruma sa veoma visokim zaštitnim faktorom SPF50+ protiv UVA/UVB zraka, PA++++, kao i protiv zagađenja. Brzo se upija i nevidljiv na svim tonovima kože. Lancôme UV Expert Supra Screen SPF50+ kombinuje optimizovan nivo hidrofilnih filtera u nevidljivoj formuli seruma za veoma visoku zaštitu od UVA, XL UVA, UVB i zagađenja radi sprečavanja znakova foto-starenja kože lica. Lagana formula obogaćena je kompleksom za negu kože sa 3% niacinamida, 1% vitamina E i 3% Green Tech maslačka kako bi se sprečilo foto-starenje.

 

Lancôme UV Expert Supra Screen SPF50+ štiti kožu od štetnih sunčevih zraka, poboljšava njen izgled i vidno smanjuje pojavu finih linija i tamnih fleka. Ovaj serum stvara nevidljiv finiš, ne ostavlja masnoće ili bele tragove. Formula je testirana na svim tipovima kože, uključujući masnu i osetljivu kožu. Korak koji se ne može preskočiti, gde je 9 od 10 žena istaklo da bi koristilo Supra Screen svaki dan u svojoj rutini nege kože¹.

 

Supra Tech:

- SPF50+ protiv UVA/UVB, PA++++, zagađenja

- najviše učešće hidrofilnih filtera kuće Lancôme

 

Supra Invisible:

- 97% se slaže da se primenjuje lako i glatko¹

- 95% se slaže da se brzo upija¹

- 94% se slaže da je nevidljiv na koži i da ne ostavlja beli trag¹

 

Supra Active:

- 88% se slaže da koža izgleda blistavo i sjajno²

- 86% se slaže da ton kože izgleda ujednačeniji²

- 88% se slaže da koža izgleda manje bez sjaja¹

- 71% se slaže da fine linije izgledaju smanjeno¹

 

Lancôme UV Expert Supra Screen SPF50+ serum sadrži 3 ključna sastojka:

- Niacinamid 3% (formulisan sa niacinamidom za vidljivo smanjenje finih bora)

- Vitamin E 1% (formula obogaćena antioksidansima pomaže u zaštiti od zagađenja)

- Green Tech maslačak 3% (formula sa biljnim ekstraktom ima svojstva protiv zagađivanja i sprečava izgled umorne kože)

 

¹Test samoocenjivanja sa 147 učesnika posle 1 meseca upotrebe proizvoda.

²Test samoocenjivanja sa 165 učesnika nakon 1 meseca upotrebe proizvoda.

Izvor: Lancôme.

 

Lancôme je osnovao 1935. godine vizionar pionir parfimer Armand Petitjean. Više od 80 godina, luksuzni kozmetički brend Lancôme oličava glamur sa suštinskim francuskim dodirom. Kvalitetna nega kože, vanvremenski stil i naučno dokazani rezultati obezbeđuju njegovu reputaciju autoriteta za šminkanje i inovatora za negu kože, i ne samo da drži korak, već i prevazilazi očekivanja stalnim podizanjem nauke i kreativnosti na novom nivou. Tokom decenija, Lancôme širi svoju viziju francuskog duha i elegancije u kombinaciji s velikim inovacijama omogućavajući mu da postane jedan od vodećih brendova luksuzne lepote u svetu.

 

Način upotrebe:
Dobro protresite bočicu pre upotrebe. Nanesite svakodnevno ujutru kao poslednji korak u rutini nege kože. Nanesite na tri prsta i nanesite na lice i vrat. Za izgled bez šminke ili dan na suncu, ravnomerno nanesite na sva područja lica. Ukoliko ste našminkani, upotrebite kao prajmer za šminku pre nanošenja podloge.

 

Ponovo nanesite obilno i često da biste održali zaštitu, posebno nakon plivanja, znojenja ili brisanja peškirom. Prekomerno izlaganje suncu je ozbiljna pretnja po zdravlje, čak i kada koristite proizvod za zaštitu od sunca.

 

Proizvode za zaštitu od štetnih UVA i UVB zraka treba naneti na kožu pola sata pre izlaganja suncu, a postupak je potrebno ponoviti na svaka dva sata dokle god ste izloženi sunčevim zracima. Na taj način se smanjuje oštećenje kože. Najbolje je da dozvolite da koža sama upije zaštitne proizvode bez dodatnog jakog utrljavanja. Preterano izlaganje suncu je opasno i predstavlja ozbiljan zdravstveni rizik. Nemojte dugo da se zadržavate na suncu, čak i ako koristite proizvode za sunčanje. Proizvodi za zaštitu od sunca ne omogućavaju 100% zaštitu. Kako biste održali optimalan nivo zaštite nanosite dovoljnu količinu proizvoda za zaštitu od sunca na suvo lice i telo češće i obilnije, naročito nakon plivanja, boravka u vodi, treniranja, znojenja, tuširanja ili brisanja peškirom. Osobe koje imaju manje kose trebaju da nanesu proizvode za zaštitu od sunca na vrh glave ili da nose šešir. Dozvolite da koža u potpunosti upije proizvod i izbegavajte direktan kontakt s tkaninama i tvrdim površinama kako biste sprečili njihovu eventualnu prebojenost. Smanjivanje količine nanetog proizvoda na kožu će značajno umanjiti nivo zaštite. Uveče nanesite proizvode namenjene za posle sunčanja na telo i lice kako biste hidrirali, umirili i nahranili kožu. Ne zaboravite da se zaštitite od sunca time što možete da nosite šešire, kape, kačkete, naočare za sunce, kao i laganu rastresitu odeću svetlijih boja od prirodnih materijala kao što su pamuk, lan i svila. Boravite u hladu kada ste na otvorenom i ne izlažite se direktnoj sunčevoj svetlosti. Hidrirajte se redovno i imajte redovne lagane obroke. Na visokim temperaturama izuzetno je važno piti dovoljno tečnosti poput vode.

 

Izbegavajte sate kada sunce pada na vrhuncu u periodu od 10:00 do 17:00 časova. Obratite pažnju da vrhunac perioda sunca može da se razlikuje u zavisnosti od kontinenta i geografske lokacije na kojoj boravite. Redovno proveravajte status UV indeksa na lokaciji na kojoj boravite. Kada je nivo UV indeksa visok, potrebno je da boravite u hladu. Obratite pažnju da strukture hlada poput drveća, palmi, nadstrešnica i suncobrana nisu sigurna zaštita od sunca. Budite posebno oprezni oko vode, peska i snega. Ove površine reflektuju i odražavaju štetne sunčeve zrake, što može da poveća mogućnost dobijanja opekotina od sunca. Proizvode za zaštitu od sunca čuvajte u hladu i ne izlažite ih direktnoj sunčevoj svetlosti, naročito proizvode koji su upakovani u aluminijumske bočice.

 

Sastav:
AQUA / WATER / EAU, DICAPRYLYL CARBONATE, PHENYLBENZIMIDAZOLE SULFONIC ACID, ALCOHOL DENAT., DIMETHICONE, NIACINAMIDE, PROPANEDIOL, BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL TRIAZONE, METHYLENE BIS-BENZOTRIAZOLYL TETRAMETHYLBUTYLPHENOL [NANO] / METHYLENE BIS-BENZOTRIAZOLYL TETRAMETHYLBUTYLPHENOL, SILICA, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, CETEARYL ALCOHOL, HYDROXYETHYL ACRYLATE / SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, SODIUM HYDROXIDE, TOCOPHEROL, SODIUM STEAROYL GLUTAMATE, PHENOXYETHANOL, PEG-20, TRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATE, POLYGLYCERYL-10 LAURATE, CELLULOSE, MALTODEXTRIN, POLYSORBATE 60, PENTYLENE GLYCOL, XANTHAN GUM, PARFUM / FRAGRANCE, TARAXACUM OFFICINALE RHIZOME / ROOT EXTRACT - DANDELION RHIZOME / ROOT EXTRACT, SORBITAN ISOSTEARATE, BUTYLENE GLYCOL, CETEARYL GLUCOSIDE, LAUROYL LYSINE, INULIN LAURYL CARBAMATE, BIXA ORELLANA SEED EXTRACT, GLYCERIN.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 40ml

005680014930

Pregled

Napišite vaš komentar

UV Expert Supra Screen SPF50+ (UVA/UVB, PA++++) 40ml

Lancôme nevidljivi serum UV Expert Supra Screen SPF50+ je neophodan dodatak vašoj svakodnevnoj rutini nege kože. Brzo se upija u kožu, lagan je i ne ostavlja masne ostatke ili bele tragove, što ga čini savršenim proizvodom za svakodnevnu nanošenje. Štiti od UVA/UVB zraka, PA++++, i obogaćen je sastojcima koji neguju kožu kao što su vitamin E i niacinamid. Ukoliko želite da poboljšate izgled svoje kože, a ujedno da je zaštitite i smanjite fine linije i tamne mrlje, onda je ovo proizvod za vas. Vidljivo smanjuje pojavu finih linija i tamnih fleka. Pogodno za sve tipove kože.

Napišite vaš komentar

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje