Delovanje:
Kérastase Frash Affair suvi šampon apsorbuje višak sebuma na skalpu i kosi, bez vidljivih ostataka za rezultat lepršave i lepe kose. Oval suvi šampon sadrži vitamin E koji je poznat po svom zaštitnom svojstvu, kao i pirinčani skrob koji pomaže u apsorpciji viška sebuma i osvežava skalpi i kosu.

 

Način upotrebe:
Pre svake upotrebe potrebno je dobro promućkati bočicu i naneti sprej na skalp sa udaljenosti od 15cm. Nanositi na skalp i dužine kose po potrebi i dobro raščešljati kako biste otklonili višak proizvoda, ukoliko ga ima. Stilizovati kosu rukama kako bi postigli prirodan izgled kose.

 

Sastav:
BUTANE, ALCOHOL DENAT., PROPANE, ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE, ORYZA SATIVA STARCH / RICE STARCH, DIISOPROPYL ADIPATE, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, LIMONENE, LINALOOL, TOCOPHERYL ACETATE, ASCORBYL PALMITATE, BUTYLENE GLYCOL, HELIANTHUS ANNUUS SEED EXTRACT / SUNFLOWER SEED EXTRACT, CITRAL, HYDROXYCITRONELLAL, GERANIOL, PARFUM / FRAGRANCE.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 53ml

005680013146

Pregled

Napišite vaš komentar

Fresh Affair Refreshing Dry Shampoo 53ml

Kérastase Frash Affair je profesionalni suvi šampon u spreju koji pruža svež osećaj na skalpu. Kosa je čista i lepršava uz dugotrajne prijatne mirisne note.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje