• Na rasprodaji!
    Centrum Junior Vitamini A-Z 30 tableta

Delovanje:
Mnoga deca su probirljiva kada je hrana u pitanju i često ne vole da jedu voće i povrće. Centrum Junior tablete za žvakanje dnevno značajno doprinosi podmirivanju detetovih potreba za vitaminima i mineralima. Sastav Centrum Juniora razvijen je na naučnoj osnovi.

 

Način primene: Deca od 4-12 godina: 1 tableta za žvakanje dnevno. Tablete za žvakanje imaju ukus maline sa limunom. Centrum Junior ne sadrži veštačke boje, ni glutein. Sadrži aspartam, izvor fenilanina, Ksilitol u velikim dozama može imati laksativni efekat.

 

Sastav: Centrum Junior tablete za žvakanje sadrže 18 vitamina i minerala koji su neophodni za zdravu ishranu. Neke materije, kao što su vitamin C i E, kao i mineral selen, pored toga što imaju specifične funkcije u organizmu, deluju i kao antioksidansi koji štite organizam od agresivnih molekula, tzv. slobodnih radikala. Slobodni radikali uglavnom deluju na organizam iz spoljne sredine; njihove povećane koncentracije posledica su aerozagađenja, izduvnih gasova, smoga i UV zračenja.

 

Pakovanje: 30 tableta

11004160

Pregled

Napišite vaš komentar

Junior A-Z vitamini 30 tableta

Dovoljan unos vitamina i minerala je od najveće važnosti upravo u periodu rasta i razvoja dece. Ali, kod pojačanih fizičkih i mentalnih napora povećana je i potreba za vitaminima. Stoga je odgovarajući unos ovih vitalnih supstanci važan preduslov za rast, razvoj i zdravlje dece.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje