• Ovaj proizvod trenutno nije dostupan
    Sanostol Multivitaminski sirup 230ml
    Sanostol Multivitaminski sirup 230ml
    Sanostol Multivitaminski sirup 230ml

Ponuda namirnica je velika i bogata, tako da smo u mogućnosti da se hranimo raznovrsno i odmereno. Međutim, naše navike u ishrani, a posebno navike naše dece mogu povremeno dovesti do toga da pojedine hranjive materije ne budu uzete u dovoljnoj količini. To se posebno odnosi na vitamine. Uz to se događa da mnoga deca odbijaju da jedu voće i povrće, i radije jedu "brzu hranu". Iz tog razloga je većini roditelja danas krajnje teško da obezbede deci dovoljno vitamina.

 

Sa ukusnim Sanostol multivitaminskim sirupom možete ciljano da dopunite dnevnu ishranu vašeg deteta. Sanostol sadrži važne vitamine koji su neophodni za zdrav razvoj, a u sastavu i dozama koje odgovaraju dečijem organizmu.

 

Šta treba da znate o vitaminima?
Organizmu su potrebni vitamini. Vitamini su hranjive vrednosti važne za život koje organizam ne može sam da stvara nego se unose sa ishranom. Samo izbalansiranom ishranom potreba za vitaminima se može potpuno pokriti. Ako to nije slučaj tada često nedostaje ne samo jedan pojedini vitamin, nego istovremeno više njih. Pošto su pojedini vitamini u metabolizmu delimično zavisni jedan od drugog, zbog toga je potrebno da se ishrana dopuni Sanostolom. Povećana potreba za vitaminima javlja se tokom posebnih napora, npr. u stresnim situacijama, kod telesnih i mentalnih napora, a pre svega u periodu rasta dece i mladih. 

 

Sanostol bez šećera
Kod nedovoljnog unosa vitamina u organizam posebno kod jednolične ishrane ili kod povećane potrebe npr. u vreme prehlade, kod povećanih prishičkih i fizičkih napora u školi ili na poslu.

 

Delovanje:
Kada organizmu ne može da se garantuje dovoljna količina vitamina, može da se ukaže potreba za dodatnim unosom. Posebno kod jednolične ishrane ili povećane potrebe, npr. kod prehlade, kod povećanih psihičkih i fizičkih telesnih napora u poslu i/ili školi.

 

Način primene:
Deca iznad 3 godine, adolescenti i odrasli: 1 merna kašika (10ml) jednom dnevno.

 

Napomene:
Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti. Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu ishranju. Osobe preosetljive na neki od sastojaka ne treba da upotrebljavaju ovaj preparat. Trudnice i žene koje doje bi trebalo da pre početka upotrebe preparata Sanostol konsultuju lekara ili farmaceuta. Prekomerna upotreba može imati laksativno dejstvo. Čuvati van domašaja dece. Čuvati na temperaturi do 25C.

 

Sastav:
Sadržaj aktivnih komponenti u 10ml:
Vitamin A (600µg), vitamin D (5µg), vitamin E (5mg alfa TE), vitamin C (60mg), vitamin B1 (0,6mg), vitamin B2 (0,8mg), vitamin B6 (0,7mg), niacin (9mg), vitamin B5 (4mg). Voda, prečišćena, zgušnjivači, ksantan guma, koncentrat soka pomorandže, sladni ekstrakt (iz ječma), zaslađivač: acesulfam K, koncentrat soka od grejpfruta, L-askobrinska kiselina, limunska kiselina, ulje pomorandže, ulje suncokreta, konzervans, natrijum-benzoat, nikotinamid, dekspantenol, DL-a-tokoferil-acetat, emuglator, polisorbat 80, natrijum-riboflavin-5'fosfata, tiamin-hidrohlorid, piridoksin-hidrohlorid, rentil-palmitat, holekalciferol. Može da sadrži gluten u tragu. Sadrži prirodne šećere.

 

Pakovanje: staklena flašica, sirup 230ml

11006841

Pregled

Napišite vaš komentar

Sanostol multivitaminski sirup 230ml

Multivitaminski sirup bez šećera je dodatak ishrani sa zaslađivačem, za decu od treće godine, adolescente i odrasle.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje