Delovanje:
- Avokado peptidi, patentirani sastojci prirodnog porekla pomažu da se ublaži osećaj zategnutosti, pojača elastičnost kože i postigne osećaj mekoće i ugodnosti.
- Elastoregulator, snažni sastojak prirodnog porekla pomaže poboljšanje elastičnosti kože koja može da bude oštećena usled nastanka strija.
- Mikro-nutrijenti pomažu u obnavljanju kože i vizuelno smanjuju nastale strije.
Hipoalergeno. Bezbednost za mamu i bebu ispitivana pre, tokom i posle porođajnog perioda. Kompatibilno sa dojenjem. Povelja o formulaciji zabranjuje upotrebu parabena, ftalata, fenoksietanola, bisfenola A i S, kofeina i alkohola.

 

Način primene:
Umasirajte u sveže nastale strije svakog jutra i večeri tokom 2 meseca. Precizan otvor omogućava ciljanu primenu na posebna mesta. Bezbedno za upotrebu tokom dojenja uz pravilnu higijenu i negu bradavica. Ne nanositi na ožiljke od carskog reza.

 

Pakovanje: 75ml

11014734

Pregled

Napišite vaš komentar

Serum za korekciju strija 75ml

Pomaže kod umanjenja postojećih strija. Hrani i umiruje kožu. Posebno formulisan za trudnice i dojilje, serum za korekciju strija smanjuje pojavu strija zahvaljujući  jedinstvenoj kombinaciji aktivnih sastojaka i sastojaka prirodnog porekla.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode
Proizvod dodat za upoređivanje