Delovanje:
Sisley Phyto-Khol Star je olovka koja se automatski uvlači sa integrisanim oštrilom za olovke. Kremasti i čvrsti vrh nudi jedinstveno klizanje i obezbeđuje savršenu definiciju sa izuzetnom preciznošću. Više nijansi sa više efekata koji daju intenzitet izgledu čiste i intenzivne mat nijanse.

 

Njena formula izuzetnog komfora i mekoće obogaćena je uljem šipka, bisabololom prirodnog porekla i vitaminom E acetatom, a brine o nežnoj koži očnih kapaka.

 

Olokva koja je izdržala sve testove: kišu, vlagu, vrućinu, suze, napor, znoj, sebum. Veoma dugotrajna.

 

Način upotrebe:
Okrenite da malo proširite vrh olovke. Postavite olovku duž gornje linije trepavica i ocrtajte liniju duž dužine kapka. Prilagodite debljinu i oblik linije da biste postigli željeni izgled. Mat verzija se može koristiti kao olovka ili kohl.

Kremasti vrh omogućava rezultat po meri:

- za dubok i intenzivan izgled, nanesite olovku duž donje linije trepavica

- za smokey eyes, nanesite olovku na kapak, izblendajte ili razmazite liniju pomoću četkice za senke za oči.

 

Sastav:
DIMETHICONE, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, SYNTHETIC WAX, BIS-DIMETHICONE, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, SYNTHETIC WAX, BIS-DIGLYCERYL POLYACYLADIPATE-2, POLYETHYLENE, PHENYLPROPYLDIMETHYLSILOXYSILICATE, POLYHYDROXYSTEARIC ACID, BISABOLOL, ROSA CANINA FRUIT OIL, TOCOPHERYL ACETATE, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, DICALCIUM PHOSPHATE, PROPYLENE CARBONATE, PHENYL TRIMETHICONE, LECITHIN, TOCOPHEROL, ASCORBYL PALMITATE, MAY CONTAIN [+/- TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), FERRIC AMMONIUM FERROCYANIDE (CI 77510), IRON OXIDES (CI 77491, CI 77492), MICA, ULTRAMARINES (CI 77007), YELLOW 5 LAKE (CI 19140)] .

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 0.3g (boja mat zelena)

005680011578

Pregled

Napišite vaš komentar

Phyto-Khol Star Matte Waterproof (N°3 Matte Jungle) 0.3g

Sav intenzitet ajlajnera u olovci. Čista i intenzivna boja u jednoj liniji za pojačan, besprekoran izgled iz sata u sat.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje