Delovanje:
YSL Dessin Des Levres Lip Styler olovka i prajmer za usne dostupni su u novoj modernoj okretnoj olovci sa ugrađenim oštrilom i novom kremastom formulom za klizanje koja obećava do 6 sati nošenja. Oblikujte usne pomoću visokoprecizne olovke za usne za definisanu boju i dugotrajnu pokrivenost.

 

Meka, kremasta formula hidrira usne i pruža prekrasan mat završetak. Jedan kraj olovke ima vrh visoke preciznosti za definisanu boju, dok drugi kraj uključuje blender za zamagljivanje formule za vaš željeni izgled. Dessin Des Levres takođe uključuje ugrađeno oštrenje za kontinuiranu preciznost.

 

Način upotrebe:
Okrenite vrh olovke do željene dužine. Nacrtajte liniju na dnu vaših trepavica, a zatim formirajte krilo povlačeći ga ka spolja. Mera predostrožnosti: Okrenite vrh olovke nazad u cev i zatvorite poklopac da biste bili sigurni da je olovka ultra-kremasta.

 

Sastav:
CI 77499 / IRON OXIDES, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, SYNTHETIC WAX, HYDROGENATED POLYISOBUTENE, HYDROGENATED POLY(C6-14 OLEFIN), HYDROGENATED POLYDECENE, MICA, SILICA SILYLATE, POLYBUTENE, CI 77266 [NANO] / BLACK 2, ETHYLENE/PROPYLENE COPOLYMER, COPERNICIA CERIFERA CERA / CARNAUBA WAX / CIRE DE CARNAUBA, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, PUNICA GRANATUM FRUIT EXTRACT.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 0.35g

005680011950

Pregled

Napišite vaš komentar

Crushliner (3 Violet Inspirant) 0.35g

Duga olovka za oči koja se može uvući sa ultra intenzivnom isplatom u jednom potezu. Ova olovka koja se može uvući je prožeta prirodnim fitopigmentima i krem formulom za 24-časovno nošenje. Formula stvara ultra preciznu boju koja se može izgraditi i koja daje odvažnu definiciju uz celodnevnu udobnost.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje