Delovanje:
Pružite svojim očima negu i boju koja im je potrebna uz Sisley Phyto-Eye Twist. Ova sveobuhvatna senka za oči, olovka za oči i olovka je laka za upotrebu i sastoji se od dugotrajne formule koja ostavlja oči dobro definisanim i sa pravom bojom. Zahvaljujući svom velikom vrhu, bez napora klizi tokom nanošenja za dramatičan izgled, dodajući boju očima i pružajući oštru liniju bez potrebe da je često oštrite. Sastoji se od moćne formule koja traje ceo dan dok je formulisana sa aktivnim sastojcima na bazi biljaka koji pomažu u zaštiti kože.

 

Sastoji se od senzorne, vodootporne teksture koja nudi laku i besprekornu primenu, dok njene zadivljujuće nijanse uveliko poboljšavaju vaš izgled. Možete je naneti direktno na oči za suptilan, grafički ili intenzivan izgled.

 

Prednosti proizvoda:

- napravljeno od raznih biljnih sastojaka

- ekstrakti zelenog čaja, kamelije i belog ljiljana pružaju mekoću i omekšavajuće svojstvo

- može se koristiti u raznim aplikacijama

- nanesite i razmažite prstom za veo boje

 

Način upotrebe:
Za veo boje, nanesite na kapak, a zatim pomešajte boju vrhom prsta. Da biste napravili intenzivniji izgled, direktno nanesite boju na kapak olovkom. Koristite ajlajner da biste naglasili liniju trepavica za grafički izgled.

 

Sastav:
DIMETHICONE, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, CALCIUM ALUMINUM BOROSILICATE, LAUROYL LYSINE, POLYMETHYLSILSESQUIOXANE, CALCIUM SODIUM BOROSILICATE, POLYETHYLENE, SYNTHETIC WAX, OCTYLDODECANOL, OZOKERITE, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, CAMELLIA OLEIFERA SEED OIL, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT, LILIUM CANDIDUM FLOWER EXTRACT, PROPYLENE CARBONATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, LECITHIN, TIN OXIDE, CITRIC ACID, TOCOPHEROL, ASCORBYL PALMITATE, MAY CONTAIN [+/- IRON OXIDES (CI 77499, CI 77491, CI 77492), MANGANESE VIOLET (CI 77742), MICA (CI 77019), FERRIC AMMONIUM FERROCYANIDE (CI 77510), TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), ULTRAMARINES (CI 77007), FERRIC FERROCYANIDE (CI 77510), BLUE 1 LAKE (CI 42090), YELLOW 5 LAKE (CI 19140)].

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 1.5g

005680012712

Pregled

Napišite vaš komentar

Phyto-Eye Twist (N°6 Marine) 1.5g

Phyto-Eye Twist je sve-u-jednom rešenje za šminkanje očiju: senka za oči + ajlajner. „Džambo“ vrh se meša i klizi da bi obojio kapke. Formula za negu kože obogaćena je biljnim sastojcima (zeleni čaj, beli ljiljan, kamelija) i štiti nežnu kožu kapaka. Klizna, vodootporna tekstura omogućava ultra jednostavnu primenu i besprekornu postojanost tokom celog dana. Njegove magnetne nijanse poboljšavaju vaš izgled u jednom obrtu i nude mnoštvo završnih obrada. Zabavna i praktična olokva gde nema potrebe za oštrenjem.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje