Delovanje:
Studije pokazuju da Lactobacillus reuteri Protectis štiti digestivni trakt od „loših“ bakterija. Ova bakterija može da opstane u želudačnoj kiselini i žuči. Ona se vezuje za crevnu sluzokožu i epitelne ćelije i stvara kolonije u crevima.Lactobacillus reuteri Protectis je jedina vrsta iz familije Lactobacillus koja proizvodi i luči reuterin, antimikrobnu supstancu koja sprečava rast štetnih mikroorganizama u digestivnom traktu, a pri tome ne ugrožava ostale bakterije u ljudskom organizmu. Aktivna supstanca: Pet kapi sadrži 100 miliona aktivnih bakterija Lactobacillus reuteri Protectis Ostali sastojci: Suncokretovo ulje, trigliceridi srednje dužine lanca C8-C10, silicijum-dioksid.

 

Način primene:
Pre upotrebe dobro promućkati. Sipati kapi u kašičicu, hranu ili piće. Način primene i vreme uzimanja nije bitno, ali je bitno da se one svakodnevno uzimaju.

 

Sastav:
Pet kapi sadrži preporučenu dnevnu dozu od 100 miliona aktivnih bakterija Lactobacillus reuteri Protectis.

 

Pakovanje: 5ml

11006006

Pregled

Napišite vaš komentar

BioGaia kapi termostabilne 5ml

BioGaia kapi predstavljaju jednostavan, bezbedan i prikladan način da se dopuni broj živih aktivnih bakterija u crevnoj flori. Kako mogu da se dodaju hrani i piću ili da se uzimaju kašikom, ove kapi su savršene za bebe i malu decu – ili za svakoga ko ne može da uzima tablete.

Napišite vaš komentar

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje