Delovanje:
Lancôme Teint Idole Ultra Wear hajlajter visoko je koncentrisan u optici koja reflektuje svetlost za sjaj druge kože koji ostaje na mestu ceo dan. Ovaj štapić za isticanje je takođe super sagradiv, omogućavajući vam da pređete od prirodnog do dramatičnog sjaja.

 

Lancôme Teint Idole Ultra Wear hajlajter je pogodan za sve tonove kože. Testirano pod dermatološkom kontrolom. Formula dizajnirana za sve tipove kože, čak i za osetljivu kožu.

 

Prednosti proizvoda:

- ističe pomoću optike koja reflektuje svetlost jednim potezom za savršen blistav ten

- ima laganu kremastu teksturu u prahu

- nudi dugotrajan sjaj koji se može izgraditi

- lako se primenjuje brzim i preciznim gestom, gde god da krenete

 

Način upotrebe:
Sa Lancôme Teint Idole Ultra Wear štapićima za isticanje crta lica nema pravila. Nanesite samostalno ili preko pudera. Nanesite kremu za konture na jagodice za prirodni sjaj. Za još dramatičniji sjaj, nanesite malo markera na obrvu, kupidonov luk i niz centar nosa.

 

Sastav:
ETHYLHEXYL PALMITATE, METHYL METHACRYLATE CROSSPOLYMER, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, HYDROGENATED POLYISOBUTENE, POLYETHYLENE, PHENYL TRIMETHICONE, DIISOSTEARYL MALATE, NYLON-12, OZOKERITE, POLYVINYL LAURATE, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER / SHEA BUTTER, TIN OXIDE, PROPYLENE CARBONATE, CAPRYLYL GLYCOL, CITRIC ACID, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, TOCOPHEROL, [+/- MAY CONTAIN / PEUT CONTENIRCI 75470 / CARMINE, CI 77491 / IRON OXIDES, CI 77891 / TITANIUM DIOXIDE, MICA].

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 9.5g

005680012026

Pregled

Napišite vaš komentar

Teint Idole Ultra Wear Highlighting Stick (02 Intense Gold) 9.5g

Dugotrajni štapić za isticanje i hajlajter za lice. Osvetlite svoj ten jednim potezom. Njegova lagana tekstura kreme u prahu udobno klizi na vašu kožu.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje