Delovanje:
Ovaj dva-u-jednom balzam za usne i obraze klizi preko usana, ostavljajući ih sjajnim i blistavim samo jednim potezom. Balzam je formulisan da pojača sjaj i pruži zapanjujuće rezultate. Svojom jedinstvenom teksturom gela obogaćenom peptidima za nadopunjavanje pružaju efekat punjenja, tako da usne izgledaju dobro kao što se i osećate. Kompleks markera za usne sa dve vrste bisera čini usne punim, svetlim i blistavim. Clarins Lip Perfector Glow dva-u-jednom balzam za usne i obraze može da se koristi kao nijansa ili hajlajter za prirodan, zdrav sjajni izgled obraza. Sjajni balzam koji se topi ima laganu, nelepljivu teksturu koja zaglađuje, umiruje i hidrira usne punih 8 sati* dok obrazima pruža boju koja može dalje da se nadogradi. Clarins Lip Perfector Glow ima jednostavan aplikator za nanošenje.

 

Formula za negu kože od 96% shea-putera i shea nesaponifikovana (organska biljka), kao i puter divljeg manga, odabrani su da pomognu u obnavljanju hidrolipidnog filma usana.

 

Usne su intezivno napuenjene i hidrirane, meke gipke i zaglađene. Jedinstveni i prirodno dobijeni peptid za povećanje volumena, „pojačivač volumena peptida“, pruža intenzivnu hidrataciju vašim usnama. I na kraju, gama-orizanol iz ulja za negu pirinča za ukusno orošene i zaštićene usne.

 

*Klinički test 24 žene.

Izvor: Clarins.

 

Način upotrebe:
Lagani balzam i hajlajter 2-u-1 koji se ne lepi, koji se može izgraditi, može da se nosi na obrazima i usnama, kao prajmer za karmin ili kao dopuna bilo kog karmina blistavom bisernom bojom, sve to sa savršeno prirodnom šminkom kao rezultat. Za usne, klizite sa blazamom preko usana. Nanesite ponovo za bogatiju boju, potpuniju pokrivenost i punije usne. Za obraze, stavite malo balzama na čiste prste i vrhovima prstiju nanesite na čelo, nos, jagodice i bradu. Mešajte i gradite po želji.

 

Sastav:
PARAFFINUM LIQUIDUM / MINERAL OIL / HUILE MINERALE, DIISOSTEARYL MALATE, HYDROGENATED STYRENE / ISOPRENE COPOLYMER, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, PARAFFIN, DIPENTAERYTHRITYL TETRAHYDROXYSTEARATE / TETRAISOSTEARATE, POLYETHYLENE, HYDROGENATED POLYISOBUTENE, OCTYLDODECANOL, CAPRYLIC / CAPRIC TRIGLYCERIDE, SYNTHETIC WAX, CALCIUM ALUMINUM BOROSILICATE, NYLON-12, IRVINGIA GABONENSIS KERNEL BUTTER, ETHYLHEXYL PALMITATE, SILICA, PARFUM /FRAGRANCE, HYDROGENATED COCO-GLYCERIDES, HYDROGENATED MICROCRYSTALLINE WAX, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER UNSAPONIFIABLES, ORYZANOL, TRIBEHENIN, CI 77891 / TITANIUM DIOXIDE, AMMONIUM GLYCYRRHIZATE, TOCOPHERYL ACETATE, SORBITAN ISOSTEARATE, LACTIC ACID, TIN OXIDE, PALMITOYL TRIPEPTIDE-1, TOCOPHEROL.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 12ml

005680014005

Pregled

Napišite vaš komentar

Lip Perfector Glow (N°21 Soft Pink Glow) 12ml

Više nego samo sjaj. To je 2-u-1 balzam i hajlajter koji hrani i puni usne 3D sjajem dok obrazima daje pojačan sjaj za prirodan zdrav sjaj.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje