Delovanje:
Herbiko sirup za decu je namenjen deci sa simptomima prehlade i gripa kod kojih je prisutan kašalj. Herbiko sirupi za decu se mogu primenjivati i kod suvog, nadražajnog kašlja za njegovo smirivanje, kao i kod kašlja sa sekretom za njegovo razređivanje i lakše iskašljavanje.

 

Način primene:
Deca iznad 3 godine: 3 puta dnevno po 5 ml.

 

Sastav: 
Koren belog sleza (Althae radix) – Aktivne materije u belom slezu oblažu sluzokožu ždrela, štite je od nadražaja, oblažu iritirane receptore i umiruju kašalj.

Tinktura cveta kamilice (Chamomillae flos tincturae) – Azulen, etarsko ulje cveta kamilice, deluje antiinflamatorno (protiv upalno), i smanjuje iritacije na sluznicama disajnih puteva. Pored toga deluje antiseptično i dodatno pojačava antibakterijsko dejstvo.

Tinktura bosiljka (Ocimum basilicium) – deluje antimikrobno i sprečava razvoj infekcija. Bosiljak relaksira bronhije i olakšava iskašljavanje..

Šipurak –je prirodni vitamin C- koristi se za podizanje otpornosti i sprečavanje razvoja infekcija.

Med –Smiruje uporan i nadražajni  kašalj. Med svojom slatkastom komponentom podstiče proizvodnju sluzi. Sluz oblaže sluzokožu usta i grla, deluje zaštitno i oblaže ogoljene receptore umirujući nadraženu sluzokožu.

 

Pakovanje: 125ml

11005885

Pregled

Napišite vaš komentar

Herbiko sa medom dečiji sirup protiv kašlja 125ml

Herbiko sa medom za decu sadrži pažljivo odabranu kombinaciju biljaka i meda koji se tradicionalno koriste u simptomatskoj terapiji kašlja.

Napišite vaš komentar

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje