Delovanje:
Tekstura kože izgleda ultra-fina, dok su pore zategnute. Tamne mrlje i crvenilo su vidljivo umanjeni, ten je blistav. Koža je lepša, čak i kada je gola. Dan za danom, koža postaje prirodnije lepša zahvaljujući svojstvima ove nege kože lica protiv starenja i usavršavanja. Punija, glatkija i ravnomernija, koža dobija intenzivan sjaj, a njena tekstura je zategnuta. Sveža i neverovatno senzorna formula ima efekat zamućenja pri nanošenju i neguje kožu lica pri svakoj upotrebi. Završna obrada je prirodna i sjajna.

 

Opilia iz regiona Koro, u Burkini Faso, potiče iz izuzetne Diorove bašte. Njegova kultivacija sledi principe organske poljoprivrede. Visoko koncentrovani vitamin B3 kombinovan je u ovoj formuli sa ekstraktima longoze i opilije, moćnih sastojaka prirodnog porekla odabranih da poboljšaju teksturu kože i pomognu u borbi protiv tamnih fleka.

 

Neposredni rezultati koje su primetile žene nakon upotrebe proizvoda:

- ujednačenost kože je poboljšana: +24%²

- poboljšan je gladak izgled lica: +13%²

- poboljšan je sjaj tena: +32%²

 

Nakon 7 dana, 78%³ navodi da su bore izglađene. Nakon 28 dana, 94%³ navodi da je tekstura kože poboljšana.

 

¹Bore, tamne mrlje, fleke, tekstura, ten, pore, suvoća.

²Samoocenjivanje od strane 49 žena nakon 1 meseca upotrebe.

³Upotrebni test, 125 žena.

Izvor: Dior.

 

Način upotrebe:
Nanesite svaki dan samostalno ili kao poslednji korak u rutini nege kože.

 

Sastav:
AQUA (WATER), DIMETHICONE, CYCLOPENTASILOXANE, GLYCERIN, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, NIACINAMIDE, POLYSILICONE-11, PEG-9 POLYDIMETHYLSILOXYETHYL DIMETHICONE, ALCOHOL, METHYL METHACRYLATE CROSSPOLYMER, BUTYLENE GLYCOL, CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), PARFUM (FRAGRANCE), MICA, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, PHENOXYETHANOL, BORON NITRIDE, DECYLOXAZOLIDINONE, MAGNESIUM SULFATE, SORBITAN SESQUIOLEATE, XYLITOL, PROPYLENE CARBONATE, CITRIC ACID, MENTHOXYPROPANEDIOL, ASCORBYL GLUCOSIDE, SODIUM BENZOATE, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, SODIUM HYDROXIDE, ADENOSINE, SAPONINS, POTASSIUM SORBATE, LIMONENE, MALVA SYLVESTRIS (MALLOW) EXTRACT, ALUMINUM HYDROXIDE, CI 77491 (IRON OXIDES), TOCOPHEROL, GERANIOL, SACCHARIDE ISOMERATE, PALMARIA PALMATA EXTRACT, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, CITRONELLOL, CI 77492 (IRON OXIDES), CITRAL, AFRAMOMUM ANGUSTIFOLIUM SEED EXTRACT, JASMINUM OFFICINALE (JASMINE) FLOWER EXTRACT.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 30ml

005680013284

Pregled

Napišite vaš komentar

Capture Totale Dreamskin Care & Perfect 30ml

Capture Totale Dreamskin Care & Perfect je Dior krema protiv starenja sa savršenim i blagotvornim delovanjem koja pomaže da se ponovo stvori prirodno lepa koža dok se bori protiv vidljivih znakova starenja¹. Sveža i senzorna, formula ove netonirane tečnosti sadrži ekstrakte longoze i opilije, moćne sastojke prirodnog porekla. Na koži je finiš prirodan i sjajan, efekat zamućenja ujednačava ten. Nakon nanošenja, zahvaljujući svojim emolijentima, ova krema protiv starenja i usavršavanja stapa se sa kožom kako bi je poboljšala, intenzivno hidrirala i omogućila joj da širi svež i živahan sjaj. Tekstura kože izgleda ultra-fina, pore su zategnute. Tamne mrlje i crvenilo su vidljivo umanjeni, a ten je blistav. Koža je lepša, čak i kada je gola.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje