Delovanje:
„Volumising Wax Complex“ sastavljen od voska suncokreta, jojobe i crnog bagrema, pomaže da se poveća volumen trepavica. Njegova formula, bogata zasićenim crnim pigmentima, stvara intenzivne, hipnotičke oči, otporna je na vlagu, ne topi se i može lako da se ukloni sa trepavica. Njena ekskluzivna, inovativna četkica je napravljena od ricinusovog vlakna, ne sadrži boje i pomaže da se maksimizira volumen zahvaljujući trostrukom izrezu, koji deluju kao rezervoari puni formule.

 

Dan za danom, Clarins Wonder Volume Mascara XXL pomaže da trepavice izgledaju duže i punije, čak i nakon uklanjanja šminke.

 

Prednosti proizvoda:

- ekstremni volumen trepavica

- postojanost do 12 sati*

- otporna na vlagu, ne topi se

- trepavice su gušće i jače, izgledaju lepše i nakon skidanja šminke

 

*Klinički test, 33 žene.

Izvor: Clarins.

 

Clarins je porodična francuska multinacionalna kozmetička kompanija, koju je u Parizu 1954. godine osnovao Žak Kurten-Klaren (Jacques Courtin-Clarins). Pored proizvodnje i prodaje kozmetike, parfema i proizvoda za negu kože, kompanija je takođe veliki igrač u sektoru banja i blagostanja. Clarins posluje u preko 150 zemalja i dostupan je u vrhunskim robnim kućama i odabranim prodavcima sa brendovima Clarins i My Blend, i jedan je od glavnih brendova luksuzne nege ože u Evropi. Iako se više od 95% proizvoda izvozi širom sveta, oni su formulisani i dizajnirani u Clarins laboratorijama u Francuskoj.

 

Clarins je istorijski brend otkako ga je osnovao Žak Kurten-Klaren. Rođen u institutu za lepotu i zasnovan na nauci o biljkama, Clarins je postao priznati lider u nezi kože i šminkanju tokom svog skoro 70 godina postojanja. Vođen pristupom koji daje prioritet kontinuiranim inovacijama i poštovanju prirode, uspeh brenda je takođe podržan bliskim odnosom i dijalogom koji gaji sa svojim kupcima. Brend nastavlja da raste širom sveta kako bi ispunio svoju misiju praćenja svih žena i muškaraca, u svakom trenutku njihovih života. Koristeći moć biljaka, Clarins otkriva prirodnu lepotu svake osobe. Ovu pionirsku viziju lepote je formulisao, ovekovečio i pažljivo predao sledećoj generaciji Žak Kurten-Klaren. Preko 250 aktivnih sastojaka koristi se za prednosti u svim formulama proizvoda za negu kože i šminke koje proizvodi Clarins Laboratories.

 

Način upotrebe:
Nanesite maskaru od korena trepavica do vrhova. Ponovite postupak za željeni ekstremni volumen i jačinu boje.

 

Sastav:
AQUA / WATER / EAU, SYNTHETIC BEESWAX, CI 77499 / IRON OXIDES, PARAFFIN, ACACIA SENEGAL GUM, BUTYLENE GLYCOL, GLYCERYL STEARATE, STEARIC ACID, PALMITIC ACID, CI 77007 / ULTRAMARINES, VP / EICOSENE COPOLYMER, VP / HEXADECENE COPOLYMER, COPERNICIA CERIFERA CERA / COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX / CIRE DE CARNAUBA, AMINOMETHYL PROPANEDIOL, ORYZA SATIVA (RICE) BRAN WAX, JOJOBA ESTERS, PANTHENOL, DIMETHICONE, PHENETHYL ALCOHOL, OCTYLDODECANOL, SPHINGANINE, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED WAX, ETHYLHEXYLGLYCERIN, HYDROXYETHYLCELLULOSE, POLYGLYCERIN-3, ACACIA DECURRENS FLOWER WAX, TOCOPHEROL, DISODIUM PHOSPHATE, POLYSORBATE 60, SODIUM PHOSPHATE.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 8ml

005680014974

Pregled

Napišite vaš komentar

Wonder Volume Mascara XXL (N°01 Extreme Black) 8ml

Ekstra crne trepavice i ekstremno držanje od 12 sati*, sa svakim nanošenjem vaše trepavice postaju gušće, intenzivnije i obavijene su negom trepavica od korena do vrhova.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje