Delovanje:
Nettare Di Sole je sveža, osunčana toaletna voda koja izražava ukusni ledeni cvetni med. Ova toaletna voda oličava duh svetlećeg meda belog cveća, uronjen u vodene note.

 

Guerlain Aqua Allegoria Nettare di Sole predstavlja ukusni ledeni cvetni med. Gledajte u lepršajuća krila pčele i uživajte u njenom nektaru natopljenom suncem. Slatkoća akorda meda u kombinaciji sa izuzetnim cvećem, kao što su ruža, magnolija i jasmin. Svež vodeni aspekt koji dodaje iznenađujući dodir kako bi poboljšao ovaj divno lep med osvetljen kalabrijskim bergamotom.

 

Guerlain kolekcija mirisa Aqua Allegoria jedinstvena je po tome što se preporučuje odabir dve toaletne vode koje će se koristiti zajedno, a kako bi se napravio vaš jedinstveni miris.

 

Način upotrebe:
Nanesite na pulsne tačke kao što su ručni zglob, vrat, dekolte i unutrašnji deo lakta. Naneti po potrebi.

 

Za intenzitet svetlosti: prskajte u oblaku oko glave i ramena, neka miris mirno pada oko vas.

 

Za srednji intenzitet: prskajte u obliku slova i preko tela, počevši od jednog ramena, a završavajući ka drugom ramenu. Ako nosite nakit, to je odlična alternativa prskanju vrata.

Za dodatni intenzitet: nanesite parfem direktno na pulsne tačke i/ili glavne tačke (zglob, unutrašnji lakat i donji deo vrata). Ovde će toplota vašeg tela omogućiti mirisu da otkrije svoj puni trag. Slobodno nanesite i na ramena i leđa kako biste pojačali svoj parfemski trag.

 

Ostali saveti za nanošenje:

Kosa i dodaci za kosu: mogu se namirisati za nežni mirisni trag. Ukoliko želite da ostvarite efekat oreola, miris nanesite samo na četku.

Odeća: namirišite samo unutrašnjost jakne i kaputa ukoliko želite mirisni trag srednjeg intenziteta. Za dodatni intenzitet mirisa idite korak dalje i namirišite bluzu/košulju/džemper.

Šalovi: za lakši miris, poprskajte šal i omotajte šal oko vrata da nežno prenesete miris na sebe.

Kupanje: prsnite parfem na toplu vodu i kupajte se sa uživanjem.

 

Sastav:
ALCOHOL, AQUA (WATER), PARFUM (FRAGRANCE), LIMONENE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, LINALOOL, GERANIOL, COUMARIN, CITRAL, CITRONELLOL, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, BENZYL ALCOHOL, CI 14700 (RED 4), CI 47005 (YELLOW 10), CI 60730 (EXT. VIOLET 2).

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 75ml

005680011793

Pregled

Napišite vaš komentar

Aqua Allegoria Nettare di Sole Eau de Toilette 75ml

Nettare Di Sole je deo Guerlain kolekcije Aqua Allegoria, sveže toaletne vode sa sofisticiranim stazama koje vas pozivaju na osećajno bekstvo. Kolekcija nudi obilje neočekivanih nota koje otkrivaju lepotu bergamota, dragocenog citrusa i „zeleno zlato Kalabrije“.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje