Delovanje:
Topla plava voda, pastelni izlasci sunca i zlatni pesak tonik su za muškarca koji prepoznaje Boss brend, jer uživa u svakom trenutku svog zasluženog odmora. Osvežavajuća i okrepljujuća, muška toaletna voda Boss Bottled Pacific u svom ograničenom izdanju je pozivnica da zaronite u leto. Napravljen od strane parfimerke Sophie Labbe, toaletna voda Boss Bottled Pacific za muškarce je aromatični, drveni i sofisticirani miris sa osvežavajućom aromom inspirisanom čistom plavom vodom i opuštenim vibracijama na plaži. Trzaj limuna i svetlucave esencije kedrovine uvode dugotrajan miris pre nego što se usredsrede u akord kokosa u srcu, gde slani akord i dašak esencije čempresa dodaju oživljavajući i osnažujući miris. U osnovi ove zadivljujuće toaletne vode za muškarce oseća se regenerativni drveni suvi prah kašmerana, indonežanskog pačulija i sandalovine koji deluju kao zagrevajući podsetnik na vrelinu sunca na koži.

 

Način upotrebe:
Nanesite na pulsne tačke kao što su ručni zglob, vrat, dekolte i unutrašnji deo lakta. Naneti po potrebi.

 

Za intenzitet svetlosti: prskajte u oblaku oko glave i ramena, neka miris mirno pada oko vas.

 

Za srednji intenzitet: prskajte u obliku slova i preko tela, počevši od jednog ramena, a završavajući ka drugom ramenu. Ako nosite nakit, to je odlična alternativa prskanju vrata.

 

Za dodatni intenzitet: nanesite parfem direktno na pulsne tačke i/ili glavne tačke (zglob, unutrašnji lakat i donji deo vrata). Ovde će toplota vašeg tela omogućiti mirisu da otkrije svoj puni trag. Slobodno nanesite i na ramena i leđa kako biste pojačali svoj parfemski trag.

 

Ostali saveti za nanošenje:

Kosa i dodaci za kosu: mogu se namirisati za nežni mirisni trag. Ukoliko želite da ostvarite efekat oreola, miris nanesite samo na češalj.

Odeća: namirišite samo unutrašnjost jakne i kaputa ukoliko želite mirisni trag srednjeg intenziteta. Za dodatni intenzitet mirisa idite korak dalje i namirišite majicu/košulju/džemper.

Šalovi: za lakši miris, poprskajte šal i omotajte šal oko vrata da nežno prenesete miris na sebe.

Kupanje: prsnite parfem na toplu vodu i kupajte se sa uživanjem.

 

Sastav:
ALCOHOL DENAT., AQUA / WATER / EAU, PARFUM/FRAGRANCE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, LIMONENE, BENZYL SALICYLATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, COUMARIN, CITRAL, GERANIOL, LINALOOL, CITRONELLOL, EUGENOL, CINNAMAL, RED 33 (CI 17200), BLUE 1 (CI 42090), YELLOW 5 (CI 19140).

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 50ml

005680014228

Pregled

Napišite vaš komentar

Boss Bottled Pacific Eau de Toilette (Limited Edition) 50ml

Prožet notom limuna, kokosom i prstohvatom soli, ovaj dinamični miris donosi novu energiju Boss Bottled kolekciji. Osetite opuštajuće dane na plaži uz ovaj osvežavajući miris. Aromatičan i drveni, ovaj osvežavajući miris, prožet limunom, s malo kokosa i malo soli, donosi obnovljenu energiju ograničenom izdanju Boss Bottled potpisom.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje