Delovanje:
Uzgajan isključivo za Tom Forda, Black Orchid je rođen u njegovoj potrazi za "savršenim cvetom: luksuznim, elegantnim, čistim i sofisticiranim". Neuhvatljivi cvet je postao srce njegovog debitantskog mirisa, a njegova kompleksna lepota nastavlja da mami žene i muškarce u svoj svet. Parfem Black Orchid je najsnažnija verzija Black Orchid ikada kreirana i napravljena je za one koji su se zakleli na odanost Black Orchid mirisu, kao i za one koji je prvi put otkrivaju.

 

Tom Ford Black Orchid parfem nudi pojačano prisustvo dragocenog esencijalnog ulja, otkrivajući nove mirisne dimenzije gde su hipnotička crna orhideja i ilang-ilang pojačani, a sočna crna šljiva postaje još izraženija. Upečatljiv od svog početka, miris nastavlja da obavija sve polove u svoj svet.

 

"Uvek sam bio opsednut pronalaženjem najdubljih tamnih, crnih orhideja. Za mene je to zaista savršen cvet. Elegantan. Luksuzan. Jedino što nije postojao... Pronalaženje je zavodljivo, elegantno, luksuzno. Sila prirode stvorena da inspiriše svet tako redak i neobičan kao što je crna orhideja", ističe Tom Ford.

 

Njegov afrodizijački efekat podiže najneuhvatljivije i najmračnije cveće do moćno zavodljivih novih visina, otkrivajući uvećan izraz crne šljive i moćnog cveća ilang-ilanga umočenog u zlatni rum. Parfem Black Orchid kreiran je za one koji su se zakleli na odanost Black Orchid i za one koji ga prvi put otkrivaju.

 

Proslavljajući uticaj zavodljive inovacije, parfem je smešten u zlatno obojenu bočicu, od plaketa do poklopca, a inspirisan je modernom interpretacijom arhitekture 1920-ih i 1930-ih godina. Intenzivirano olfaktivno putovanje slavi kultno nasleđe prvobitnog mirisa crne orhideje Tom Forda.

 

Tom Ford, bivši kreativni direktor kuća Gucci i YSL Yves Saint Laurent, pokrenuo je sopstveni luksuzni brend 2005. godine, a glavna prodavnica brenda otvorena je na Medison aveniji 2007. godine ženstvenog glamura i besprekornog muškog stila, gde istovremeno naglašava individualnost. Kao primer globalnog priznanja i velikog broja nagrada za dizajn koje je gospodin Ford dobio, brend Tom Ford je autentičan luksuzni brend kreiran za 21. vek, koji evocira i sofisticiranost i savremenost. Njegove kolekcije služe ženama i muškarcima koji traže vrhunski stil, sofisticiranost i ekskluzivnost. Kolekcija lepote Tom Ford nude raskošnu kozmetiku i izuzetne mirise, postižući zanosni ženstveni glamur i besprekoran muški stil, istovremeno naglašavajući individualnost.

 

Način upotrebe:
Nanesite na pulsne tačke kao što su ručni zglob, vrat, dekolte i unutrašnji deo lakta. Naneti po potrebi.

 

Za intenzitet svetlosti: prskajte u oblaku oko glave i ramena, neka miris mirno pada oko vas.

 

Za srednji intenzitet: prskajte u obliku slova "O" i preko tela, počevši od jednog ramena, a završavajući ka drugom ramenu. Ako nosite nakit, to je odlična alternativa prskanju vrata.

 

Za dodatni intenzitet: nanesite miris direktno na pulsne tačke i/ili glavne tačke kao što su zglob, unutrašnji deo lakta i donji deo vrata. Ovde će toplota vašeg tela omogućiti mirisu da otkrije svoj puni trag. Slobodno nanesite i na ramena i leđa kako biste pojačali svoj mirisni trag.

 

Ostali saveti za nanošenje:

Kosa i dodaci za kosu: mogu se namirisati za nežni mirisni trag. Ukoliko želite da ostvarite efekat oreola, miris nanesite samo na češalj.

Odeća: namirišite samo unutrašnjost jakne i kaputa ukoliko želite mirisni trag srednjeg intenziteta. Za dodatni intenzitet mirisa idite korak dalje i namirišite majicu/košulju/džemper.

Šalovi: za lakši miris, poprskajte šal i omotajte šal oko vrata da nežno prenesete miris na sebe.

Kupanje: prsnite miris na toplu vodu i kupajte se sa uživanjem.

 

Sastav:
ALCOHOL DENAT., WATER / AQUA / EAU, FRAGRANCE (PARFUM), BENZYL SALICYLATE, LINALOOL, HYDROXYCITRONELLAL, BENZYL BENZOATE, GERANIOL, LIMONENE, COUMARIN, CINNAMYL ALCOHOL, CITRONELLOL, EUGENOL, ISOEUGENOL, BENZYL ALCOHOL, CITRAL, FARNESOL, CINNAMAL, METHYL 2-OCTYNOATE, BENZYL CINNAMATE.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 50ml

005680014665

Pregled

Napišite vaš komentar

Black Orchid Parfum (Signature Collection) 50ml

Najsnažnija verzija Black Orchid mirisne linije koja je ikada napravljena, Black Orchid parfem pojačava kultnu senzualnost svoje prvobitne verzije. Black Orchid parfem je novi izraz pojačan da otkrije zanosnu senzualnost. U ovom mirisnom putovanju, ilang-ilang je pojačan, dok apsolut ruma i crna šljiva postaju još izraženiji, povećavajući senzualnost prvobitnog mirisa Tom Forda, parfemske vode Black Orchid. Njegov efekat podiže najneuhvatljivije i najtamnije cveće do moćno zavodljivih novih visina, otkrivajući uvećani potpis moćnih cvetova ilang-ilanga umočenih u zlatni rum.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje